Continuă concedierile șocante la Gsp. Andrei Niculescu, cel mai cunoscut comentator sportiv din România, dat afară fără să i se ofere vreun motiv

Cunoscutul ziarist și comentator sportiv, Andrei Niculescu, a fost concediat de la Gazeta Sporturilor. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, jurnalistul a spus că vestea concedierii a venit chiar înainte de Crăciun.

15 ian. 2024, 13:51
Continuă concedierile șocante la Gsp. Andrei Niculescu, cel mai cunoscut comentator sportiv din România, dat afară fără să i se ofere vreun motiv

Andrei Niculescu a mai scris că nu a primit din partea nimănui din conducere vreun motiv pentru îndepărtarea sa, vestea fiindu-i dată de o colegă de la departamentul de Resurse Umane.

”N-a fost neapărat intenția mea să fac vreo discuție pe tema asta, că eu mai lipseam s-o fac după câte li s-au întâmplat unora de acolo, dar am primit mesaje care mă întrebau ce și cum și de ce nu mai apar texte de-ale mele, astfel că fac aici lămuririle necesare. Și pun punct. Despărțirea de anul 2023 a adus și despărțirea mea de Gazeta Sporturilor. Decizia a fost a lor, habar n-am a cui, că nu mi s-a spus, la fel cum nu mi s-a oferit nici vreun motiv.

A picat sarcina anunțului pe o colegă de la HR, cu care mă știu de 25 de ani, acesta fiind, probabil, ghinionul ei, că niciodată nu-i plăcut să dai vești de genul ăsta înaintea Sărbătorilor. Chit că relația mea cu Gazeta însemna un singur articol pe săptămână, duminica (inițial pentru ediția tipărită de luni), nu vreau să fiu ipocrit și să zic că nu-mi pasă.

Citește și: Radu Pălăniță dă de pământ cu Andra, Horia Brenciu și Irina Rimes: „Mi-e milă de ei”. Ce spune și despre Andreea Bălan: „Eu cânt și ea să danseze”

Îmi pasă, pentru că Gazeta Sporturilor a însemnat mult pentru mine (cu bune și rele, dar din rele ai doar de învățat), dar, nu-i așa, există și momente d-astea, de genul ”nu ne-am mai văzut, nu ne-am mai plăcut, ce rămâne de făcut”. Păi nu rămâne de făcut nimic altceva decât să mergem înainte, eu cu ale mele, ei cu ale lor, sănătoși să fim.

N-am nicio idee ce planuri au cei de-acolo, sincer nici nu prea mă mai interesează, sper doar că tot acest vârtej să nu-i afecteze pe cei ce mi-au fost colegi atâta amar de vreme și care au mai rămas. În special pe Ovidiu Ioanițoaia, căruia îi datorez enorm și care nu merită să treacă prin așa ceva după câte a făcut pentru presa noastră. În rest, toate cele bune.

P.S. 1 Am oprit comentariile fiindcă, așa cum am zis, n-a fost intenția mea să creez vreo dezbatere”, a fost mesajul postat de Andrei Niculescu.

Citește și: Eva Măruţă, dialog spumos cu Cătălin Măruţă. Nu se mai mută de acasă la 14 ani