Controalele în pieţele din Capitală

Polițiștii bucureșteni au indisponibilizat articole vestimentare în valoare de aproximativ 12.000 de lei, precum și carne, cu o valoare estimată la 6.200 de lei, în urma controalelor efectuate în zona piețelor Râmnicu Sărat și Matei Ambrozie din sectorul 3.

15 dec. 2015, 10:30
Controalele în pieţele din Capitală

În urma activităților desfășurate luni pe raza sectorului 3 de către 50 de polițiști, care au verificat mai multe societăți comerciale și persoane fizice autorizate, au fost întocmite patru dosare penale pentru infracțiuni de natură economică, informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB).

CONTROALE în pieţe şi centre comerciale din Capitală, dar şi la Târgul de Crăciun de la Universitate

De asemenea, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei.

La verificările efectuate au participat și echipe ale Direcției Regionale Vamale, Inspectoratului Teritorial de Muncă și ale Oficiului pentru Protecția Consumatorului.

În baza planului de acțiune „Sărbători de Iarnă în Siguranță!”, aprobat de ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, Poliția Română acționează, la nivel național, pentru verificarea legalității activităților comerciale desfășurate cu produse specifice acestei perioade.