Control antitero pe Otopeni. O companie aeriană din Italia, ameninţată cu bomba

Publicat: Duminică, 23 Decembrie 2012 12:24 // Actualizat: Duminică, 23 Decembrie 2012 13:39 // Sursa: RTV.net

Pilotul unei companii aeriene low-cost a cerut, duminică, după aterizarea pe Aeroportul Otopeni, un control antiterorist. Pilotul ar fi fost informat despre o ameninţare teroristă.

Foto: RTV.NET

Un avion care a aterizat de la Napoli pe Aeroportul Otopeni este a fost verificat de către Brigada Antiteroristă, după ce au apărut informaţii că la bordul aeronavei ar fi fost pusă o bombă. Mai mult, se pare că întreaga companie a primit ameninţarea cu bombă.

După finalizarea controlului, Brigada nu a găsit elemente care să pună în pericol integritatea aeronavei sau a pasagerilor, a precizat Sorin Sava, purtător de cuvânt la Serviciului Român de Informaţii, potrivit agerpres.ro.

Totodată, el a spus că avioanele care nu au apucat să decoleze din Italia au fost verificate de autorităţile italiene.

Toţi cei 161 de pasageri din avionul care a venit de la Napoli au fost debarcaţi, viaţa lor nefiind pusă în pericol.

Pentru a evita o tragedie, două curse ale companiei low-cost au fost anulate. Zborurile urmau să vină în Bucureşti de la Roma şi Milano.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 apr 14:23
...

Avionul a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Otopeni, după ce un bărbat a pătruns în cabina piloţilor şi a început să tragă de diverse obiecte. Mai mult, acesta ţipa şi trăgea de...
14 ian 22:57
...23 decembrie 2012 am ajuns, via Munchen, pe aeroportul Otopeni, ratând momentul din acea zi când aeroportul a fost învăluit în alertă teroristă și ajungând într-un loc cu 10 grade mai cald decât cel din care am plecat, exact opusul a ce s-a întâmplat în august. Deja în drumul de la aeroport acasă am văzut...
1
EUR
4.8378
RON
04 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H