Controversă uriaşă provocată de tatăl Simonei Halep. Anunţul care dă peste cap scandalul de dopaj

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a anunţat acum câteva zile că fiica sa va apărea la finalul lunii în fața unui Tribunal de Londra. În acest moment, românca este suspendată provizoriu.

21 apr. 2023, 10:29
Controversă uriaşă provocată de tatăl Simonei Halep. Anunţul care dă peste cap scandalul de dopaj
Controversă uriaşă provocată de tatăl Simonei Halep. Anunţul care dă peste cap scandalul de dopaj

Controversă uriaşă provocată de tatăl Simonei Halep. „Termenul a fost stabilit inițial pe 28 aprilie, dar din câte am înțeles a fost amânat pentru 30 aprilie. Suntem bine. Când suntem curați, mergem până-n pânzele albe”, a spus Stere Halep.

Informaţia a strânit controverse, deoarece 30 aprilie pică duminică, zi în care nu lucrează nici un tribunal! Astfel, fie Stere Halep nu și-a dat seama de acest lucru, iar audierea sportivei va avea loc luni, 1 mai, fie a oferit o pistă falsă.

Citeşte şi: Simona Halep, înşelată şi părăsită de iubit. Abia acum s-a aflat cine este bărbatul care a lăsat-o cu ochii-n soare FOTO

Simona Halep a fost depistată cu o substanță interzisă la US Open 2022 şi a fost informată de testul pozitiv pe 7 octombrie 2022. Cazul ei este judecat de Sports Resolutions, un tribunal independent din Londra. În acest moment, fostul lider WTA ştie că nu va participa la turneele de la Madrid și Roma și, cel mai probabil, nici la cel de la Roland Garros.

Citeşte şi: Simona Halep a vândut cu 5.000.000 de euro vila în care a locuit cu Toni Iuruc. Cumpărătoarea este o renumită femeie de afaceri

Despre amânarea audierii a vorbit recent și Firicel Tomai, unul dintre foștii antrenori ai Simonei Halep. „Procesul trebuia să aibă loc de două ori până acum, dar a fost amânat din diverse motive. Au fost trimise eșantioane fizice, medicamentele sau bidonul, și din câte știu au fost refuzate, s-a cerut o expertiză la laborator”, a spus Firicel Tomai.

„Am înțeles că au găsit sursa contaminării, nu sunt sigur dacă a fost în mâncare sau în suplimente, dar au aflat de unde a apărut.  Am făcut o declarație despre cazul Simonei Halep și sunt dispus să mor lângă aceste cuvinte, datorită integrității sale și ADN-ului său.  Nu există nicio șansă ca ea să trișeze. E o femeie măreață și o persoană grozavă. Nu e nicio șansă ca ea să fi făcut lucrul greșit”, spunea, recent, şi fostul antrenor al româncei, Darren Cahill.