Simona Halep, înşelată şi părăsită de iubit. Abia acum s-a aflat cine este bărbatul care a lăsat-o cu ochii-n soare FOTO

Simona Halep (31 de ani) a divorţat de Toni Iuruc în toamna anului trecut, dar nu a fost la prima decepţie în amor. Sportiva a mai fost la un pas de a ajunge la starea civilă, dar a fost părăsită în ultimul moment.

12 apr. 2023, 20:34
Simona Halep, înşelată şi părăsită de iubit. Abia acum s-a aflat cine este bărbatul care a lăsat-o cu ochii-n soare FOTO
Simona Halep, înşelată şi părăsită de iubit. Abia acum s-a aflat cine este bărbatul care a lăsat-o cu ochii-n soare

Simona Halep, înşelată şi părăsită de iubit. Înainte de a-l cunoaşte pe Toni Iuruc, Simona Halep s-a iubit cu Costa Sponte, fiul cunoscutului Teia Sponte, fost oficial FCSB și apropiat al lui Gigi Becali. Cei doi au avut o poveste de dragoste care părea că va dura pe viață, dar Simona Halep a fost dezamăgită după ce Costa Sponte a înșelat-o după ce și-a găsit dragostea în brațele unei tinere studente pe nume Bianca, scrie Click!. Costa Sponte a ales să își urmeze instinctul și s-a căsătorit cu Bianca în 2019.

Citeşte şi: Simona Halep, surprinsă cu un fotbalist de naţională, după ce a vândut vila în care a stat cu Toni Iuruc: „Asta da surpriză!”

Despre relaţia dintre Simona Halep şi Costa Sponte a vorbit, la acea vreme, chiar şi bunica sportivei. „Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român. Mi-a zis așa: „Maie, nu dau tată de rușine (nu-l fac de rușine pe tata). Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Dacă nu știam, nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică-su a fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo”, a dezvăluit bunica Simonei Halep pentru Libertatea.

Citeşte şi: Simona Halep, părăsită de bărbatul care a însoţit-o în vacanţa de la Dubai. Acesta a ales o rusoaică!

Înainte de Costa Sponte, Simona Halep s-ar fi iubit cu Andrei Mlendea, care i-a fost şi antrenor. relaţia s-a terkinat brusc, după intervenţia lui Stere Halep, tatăl sportivei, care l-a concediat pe Andrei Mlendea.