Controverse după accidentul lui Daniel Chiţoiu. Liderul ALDE în picioare după tragedie, pe targă la spital mai târziu

Controversele în cazul accidentului provocat de Daniel Chițoiu în care doi oameni au murit continuă. În spațiul public apar imagini de la câteva minute după accidentul de mașină în care fostul ministru este surprins cum se plimba fără nicio problemă printre rămășițele mașinilor de pe șosea. Câteva ore mai târziu, starea lui Chițoiu se agravează și ajunge pe targă la spitalul Floreasca, potrivit România TV. 

RomaniaTV.net
28 dec. 2019, 09:56

După accidentul provocat de Daniel Chițoiu a apărut ipoteza că acesta și-a înscenat internarea la spitalul Floreasca. Totul în urma apariției în spațiul public a mai multor fotografii realizate imediat după impact în care fostul ministru pare că se simte destul de bine. În prima fotografie, Daniel Chițoiu a fost surprins în timp ce merge alături de un polițist, are în mână o borsetă și nu pare să fie rănit.

În a doua și a treia fotografie, fostul ministru merge pe lângă mașină și pare că face niște verificări. Chițoiu este conștient, merge singur ajutorul nimănui și nu pare că are dureri.

La câteva ore însă, starea de sănătate a lui Daniel Chițoiu se agravează brusc. El este transportat pe targă la Spitalul Floreasca. La ieșirea din ambulanță acesta avea ochii închiși, iar medicii au anunțat că are mai multe coaste rupte și trebuie să rămână internat. 

Citeşte şi: Cine sunt soţii morţi în accidentul în care a fost implicat şi fostul ministru Daniel Chiţoiu

Daniel Chiţoiu a fost implicat, joi, într-un accident mortal pe DN7, între Vâlcea şi Piteşti. În a doua zi de Crăciun, maşina condusă de către secretarul general ALDE s-a izbit de un alt autoturism. În urma impactului, şoferul maşinii care a fost lovită de autoturismul lui Daniel Chiţoiu, un bărbat în vârstă de 82 de ani, a murit pe loc, iar soţia acestuia a decedat la spital după ce a intrat în stop cardio-respirator.

La spital a ajuns şi Daniel Chiţoiu. Iniţial a fost dus la spitalul din Piteşti, ulterior fiind transferat la Spitalul Floreasca. 

Inițial, s-a vorbit despre faptul că șoferul vârstic a fost cel care a intrat pe contrasens, după ce i s-ar fi făcut rău. După audierea martorilor, situaţia s-a schimbat. 

Citeşte şi: Bombă în accidentul rutier soldat cu DOI MORŢI. Martor audiat de Poliţie: Daniel Chiţoiu a intrat pe contrasens!

Şoferul automobilului care se afla în spatele mașinii lui Daniel Chițoiu a fost audiat în calitate de martor. El le-a declarat politiştilor că secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu, a pătruns cu maşina pe contrasens și a lovit Dacia Logan care circula regulamentar pe sensul opus.

Declaraţia martorului este confirmată şi de femeia de 71 ani care se afla în maşina Logan lovită de fostul ministru. 

loading…