CONTROVERSE în cazul fetiţei moarte din pricina unei perfuzii cu glucoză VIDEO

Controverse în cazul fetiței care a murit la Spitalul "Victor Babeș" din cauza unei perfuzii cu glucoză. În vreme ce părinţii îi acuză pe doctori că i-au administrat glucoza fără să-i facă analize înainte, cadrele medicale nu recunosc nimic. Mai mult, o parte din medici admit faptul că laboratorul pentru analize este închis în weekend de ani buni, alţii nu. Materialul a fost filmat de jurnaliştii România TV cu camera ascunsă.

13 aug. 2016, 10:36
CONTROVERSE în cazul fetiţei moarte din pricina unei perfuzii cu glucoză VIDEO

Am înţeles că n-a lucrat laboratorul şi în consecinţă de-asta a murit, că nu i s-a putut face glicemia„, a spus un medic.

Tatăl fetiţei îi consideră vinovaţi pe medici pentru această tragedie.

În momentul în care i-a administrat branula cu glucoză, fata a leşinat şi s-a dus. Explicaţia a fost ca avea glicemia crescută şi a făcut comă diabetică. Nu i-au făcut niciun test de glicemie. Mi-au zis clar că duminica laboratorul nu este deschis„, a spus tatăl fetiţei.

Cu toate acestea, doctorii neagă faptul că fetiţei i s-a administrat glucoză și, mai mult, dau vina pe părinți, care ar fi ajuns prea târziu la spital.

A fost vina părinţilor. Ei au venit dimineaţa, dar au refuzat internarea„, a spus un medic.

O fetiţă de numai 1 ani şi 7 luni a murit în braţele mamei, după ce doctorii de la Spitalul Victor Babeș din Capitală i-au administrat glucoză, fără să-i facă analizele, pe motiv că laboratorul este închis. Înainte, copila a mai fost tratată la o clinică privată.

Citeşte şi Fetiţă MOARTĂ de la o perfuzie, la Spitalul Victor Babeş. Parchetul General a început o anchetă