Contul de Facebook al lui Bendeac, SUSPENDAT în ziua în care anunţa DEZVĂLUIRI despre contractul cu Antena 1

Scandalul dintre Mihai Bendeac şi Antena 1 pare că atinge noi cote. Miercuri, în ziua în care actorul anunţase că va dezvălui detalii despre contractul semnat cu postul de televiziune pentru producţia iComedy, contul de Facebook al lui Mihai Bendeac a fost suspendat.

RomaniaTV.net
23 oct. 2013, 14:04

Coincidenţă sau nu, chiar în ziua în care Mihai Bendeac urma să facă publice detalii ale contractului său semnat cu Antena 1 pentru show-ul iComedy, pagina de Facebook a actorului a fost suspendată.

Încă un SCANDAL Bendeac – Antena 1: Ni s-a INTERZIS să vorbim despre anumite persoane

În urmă cu o săptămână, show-ul iComedy a fost scos din grila postului Antena 1, din cauza unor neînţelegeri între Mihai Bendeac şi conducerea televiziunii, iar scandalul tinde să ia proporţii tot mai mari. Ulterior, Bendeac a povestit că emisiunea a fost scoasă de la difuzare din cauză că el a dorit să includă un dialog Mircea Badea – Radu Banciu. Mai mult, Bendeac a dorit chiar să-l invite pe Banciu în platou pentru un scurt interviu, fapt dezavuat de şefii Antenelor, având în vedere rivalitatea dintre acesta şi Mircea Badea. Deranjat de decizia conducătorilor, Bendeac nu s-a prezentat la filmări, invocând probleme de sănătate şi intrând în concediu medical.

După izbucnirea scandalului, dublat de un conflict deschis cu Mircea Badea, Mihai Bendeac a dezvăluit pe Facebook că lui şi colegilor săi li s-a comunicat răspicat faptul că „parodiile realizate nu trebuie să conţină nimic legat de postul Antena 3 sau persoanele care lucrează acolo”. Mai mult, Bendeac a primit ordine specifice în legătură cu numele unor persoane care nu pot apărea pe post.