Copii morţi după ce au fost spălaţi pe cap cu o substanţă toxică: „Tatăl vrea să se spânzure”

Familia celor doi copii morţi după ce au fost spălaţi pe cap cu o substanţă toxică trece prin momente cumplite. Bunica spune că tatăl acestora vrea să-şi pună capăt zilelor.

30 mai 2021, 15:12
Copii morţi după ce au fost spălaţi pe cap cu o substanţă toxică: „Tatăl vrea să se spânzure”

Copii morţi după ce au fost spălaţi pe cap cu o substanţă toxică, folosită împotriva râiei. Bunica acestora povesteşte că tatăl este disperat şi că vrea să se sinucidă.

Copii morţi după ce au fost spălaţi pe cap cu o substanţă toxică

Citeşte şi Accident cumplit în Braşov. Patru persoane au murit pe loc

Doi copii din Braşov au murit şi altul e în stare foarte gravă, după ce mama a încercat să-i scape de păduchi spălându-i cu o substanţă toxică folosită împotriva râiei. Femeia şi bunica s-au intoxicat şi ele cu substanţa periculoasă şi au fost duse la spital.

Bunica a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost transportată şi ea de un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean Braşov.

„Bunica era conştientă, dar cu dificultate respiratorie”, a spus Elena Năpar medic Ambulanţa Rupea, potrivit observatornews.ro. 

Mama copiilor a ajuns la spitalul din Rupea în stare de şoc.

Tatăl celor trei copii lucra cu ziua la oi, aşa că atunci când familia s-a umplut de păduchi, a făcut rost de Tomaxan, o soluţie extrem de toxică folosită la spălatul oilor.

„L-a cumpărat de la farmacie, să scape de păduchi. Tatăl vrea să se spânzure. Mama a greşit. A fost o greşeală. Ea nu şi-a dat seama ce face.”, povesteşte bunica celor trei copii.

Cei trei copii în vârstă de 7, 8 şi 9 ani au început să se simtă rău la scurt timp după ce au fost spălaţi pe cap cu substanţa periculoasă.

„Au venit părinţii cu copiii în braţe. Copiii erau în stop cardio-respirator. Faptul că au fost în mediu închis, iar copiii erau cu părul ud, îmbibat în soluţie, a contat enorm, din păcate.

Timp de o oră au încercat medicii să resusciteze două dintre fetiţe, fără succes. Au declarat decesul copiilor de 7 şi 9 ani chiar în faţa casei lor din comuna Ungra, judeţul Braşov”, spune Elena Năpar, Ambulanţa Rupea.

Cea de-a treia fetiţă este în stare gravă. Ea a fost dusă la Spitalul Judeţean Mureş cu un elicopter SMURD.

„E în stare gravă, în stop cardio-respirator resuscitat, în momentul acesta este în Terapie Intensivă. Starea ei este foarte gravă, iar prognosticul este rezervat. Probabil că nu a fost diluată soluția aceea și total nepotrivită pentru păduchii omului”, spune Liliana Ciobanu, UPU SMURD Târgu-Mureş: .

Părinţii copiilor morţi au fost audiaţi de poliţişti. După ce s-a simţit mai bine, mama copiilor a fost preluată de Poliţie.

Citeşte şi Taximetrist bătut de doi clienţi beţi, în centrul oraşului. Scene şocante în Braşov