Copii traşi cu sania de un microbuz, în Hunedoara. Imaginile au devenit virale: „Ăştia nu-s sănătoşi la cap”

Copii traşi cu sania de un microbuz, în Hunedoara. Imaginile realizate de un martor au fost postate pe Internet şi au şocat întreaga comunitate. Se poate observa cum cei şase copii se află pe sănii, toate legate între ele, fiind traşi de microbuz pe şoseaua acoperită de zăpadă.

06 feb. 2022, 11:26
Copii traşi cu sania de un microbuz, în Hunedoara. Imaginile au devenit virale: „Ăştia nu-s sănătoşi la cap”
Copii traşi cu sania de un microbuz, în Hunedoara

Copii traşi cu sania de un microbuz. Nu se cunoaşte locul în care a fost făcută filmarea, însă microbuzul de care erau legaţi cei şase copii şi adolescenţi este înmatriculat în judeţul Hunedoara.

Citeşte şi: Accident mortal în judeţul Hunedoara între o maşină şi un TIR. O întreagă familie a fost distrusă

Copii traşi cu sania de un microbuz

Femeia care filmează întreaga scenă este uimită de faptul că şoferul microbuzului nu realizează pericolul la care sunt supuşi cei şase copii.

Doamne, dar câţi îs! Ăştia nu-s sănătoşi la cap! Măi, nu-i bine, nu-i bine, nu mai faceţi asta!„, spune femeia care a filmat întreaga scenă.

Am trăit s-o văd şi pe asta. Cică trimiţi copilul în tabără …Chiar au înnebunit cu toţii????„, a scris pe Facebook bărbatul care a postat clipul video.

O fată de 18 ani, aruncată de la etaj de iubitul ei, în Hunedoara

Recent, o fată de 18 ani a fost aruncată de la etaj de iubitul ei, în Călan, judeţul Hunedoara. Cei doi s-au certat, iar la un moment dat, tânărul, în vârstă de 19 ani, şi-a împins iubita de la etajul trei al blocului. Din fericire, fata a supravieţuit.

Poliția orașului Călan, județul Hunedoara, a fost sesizată, sâmbătă seara, că, în urma unui conflict spontan între doi iubiți, un tânăr și-ar fi lovit concubina, în vârstă de 18 ani, iar apoi a aruncat-o de la fereastra apartamentului de la etajul 3.

Astăzi, în jurul orei 18.00, Poliția Orașului Călan a fost sesizată cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan între doi concubini, bărbatul si-ar fi agresat fizic concubina, în vârstă de 18 ani, ulterior aruncând-o de la fereastra apartamentului, situat la etajul 3.

Tânără a supraviețuit și a fost preluată de un echipaj SMURD și transportata la spitalul din municipiul Hunedoara pentru îngrijiri medicale. Prezumtivul aautor al faptei, în vârstă de 19 ani, din Călan se află în momentul de față în custodia polițiștilor, fiind audiat cu privire la împrejurările comiterii faptei, urmând a se lua masurile legale.

Cercetările au fost preluate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara,  în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor”, se arată într-o informare a Poliţiei, potrivit Antena 3.