Copiii Alinei Puşcaş, în pericol. Vedeta Antenei 1, apel către autoriţăţi: „O mamă urs cu un ursuleț au intrat în curte”

Copiii Alinei Puşcaş, în pericol. Vedeta Antenei 1 a făcut un apel către autoriţăţi, privind problema urşilor din România. Prezentatoarea şi soţul ei s-au speriat îngrozitor atunci când au aflat că o ursoaică și puiul ei a pătruns în gospodăria în care se aflau copiii ei.

05 iul. 2021, 10:27
Copiii Alinei Puşcaş, în pericol. Vedeta Antenei 1, apel către autoriţăţi: „O mamă urs cu un ursuleț au intrat în curte”
Copiii Alinei Puşcaş, în pericol

Copiii Alinei Puşcaş, în pericol. Vedeta și soțul ei au plănuit o excursie romantică în doi, iar pe cei trei copii i-au lăsat în grija unei rude la Sinaia. La scurt timp, au avut parte de o surpriză neplăcută.

În momentul în care mă pregăteam să plec către București, în curte se plimbau o mamă urs cu un ursuleț. Ei sunt foarte drăguți în mediul lor, de la distanță sau la televizor, dar nu și în curtea ta atunci când ai trei copii mici care nu conștientizează pericolul”, a spus Alina Pușcaș pe contul său de Instagram.

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu filmările emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1. Alina Puşcaş a făcut anunţul: „Nu ne supărăm”

Copiii Alinei Puşcaş, în pericol

Alina Pușcaș a făcut un apel disperat către autorități şi le-a acuzat că nu fac nimic în legătură cu aparițiile tot mai dese ale animalelor de la munte în gospodăriile oamenilor, atrăgând atenția asupra acestor incidente care pot deveni fatale.

Oare ce trebuie să facem? Cât mai trebuie să așteptăm? Eu încerc să refuz să cred că în România se schimbă ceva numai în cazul în care apar mega tragediile, exact cum a fost și în cazul Colectiv. Chiar suntem în situația în care în problema urșilor este un fel de ruletă rusească?

Care pe care? Mă întreb dacă cei care decid aceste legi legate de protecția urșilor, dacă ei ar fi în situația în care unul dintre membrii familiei ar fi ucis de un urs, ar mai proceda la fel? Oare cum ar fi?”, a fost mesajul Alinei Pușcaș pentru autoritățile din România.