Copiii pot petrece vineri noaptea la Muzeul Antipa din Capitală

Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani sunt invitați să petreacă, vineri, o noapte la Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa", printre cele mai mari mamifere care au existat pe Pământ.

08 sept. 2015, 16:37
Copiii pot petrece vineri noaptea la Muzeul Antipa din Capitală

Cei mici vor face un tur al muzeului, asigurându-se că toate exponatele din diorame vor avea parte de un somn liniștit, apoi vor viziona filme documentare despre viața fascinantă a animalelor, oferite de către DaVinci Learning, și vor adormi lângă Deinotherium gigantissimum, visând, poate, la lumea uriașilor de altădată„, precizează un comunicat al Muzeului Antipa, transmis marți AGERPRES.

Sosirea la muzeu a micuților este stabilită pentru ora 21,00, iar părinții sunt așteptați să-i ia a doua zi, sâmbătă, începând cu ora 8,30, după ce micuții au luat micul dejun, constând în brânzeturi proaspete asigurate de către sponsorul programului.

Înscrierea participanților se face în limita a 20 de locuri, pe adresa de email: [email protected] sau la numărul de tel: 021.305.60.31, costurile de participare fiind de 200 lei/ copil; 300 lei/ doi frați; 400 lei/ trei frați, mai informează comunicatul.

Citeşte şi Muzeul „Grigore Antipa” trece în subordinea Ministerului Mediului