Copil ajuns în comă la spital, după ce a fost muşcat de câinele familiei

Un copil de 1 an şi 2 luni din Oraviţa, Caraş-Severin, a ajuns în comă la spital după ce a fost muşcat de câinele familiei. Medicii de la spitalul din Reşiţa i-au acordat copilului primele îngrijiri, însă acesta a fost transportat cu elicopterul la Timişoara, informează România TV.

RomaniaTV.net
26 aug. 2012, 15:49
Copil ajuns în comă la spital, după ce a fost muşcat de câinele familiei

Copilul are 1 an şi 2 luni şi se juca frecvent cu câinele respectiv.

Medicul Emil Bundea, de la Spitalul Judeţean Reşiţa, a precizat că pacientul este în drum spre Timişoara, unde va suferi o operaţie chirurgicală mai complexă.

„Copilul a venit la noi cu un traumatism cranio-cerebral deschis. De la noi a plecat stabil hemodinamic, dar într-o stare destul de gravă”, a declarat Bundea, la România TV.

Medicul a precizat că, după stabilizarea pacientului, a fost chemat elicopterul SMURD pentru a fi operat la Timişoara.

„Copilul a ajuns deja la Timișoara, acum este intubat, însă situația lui pare să fie mai mult de neurochirurgie. Din cate am înțeles, copilul a fost mușcat de câinele familei, în localitatea Oravița și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Reșița. De acolo noi am primit solicitare pentru elicopterul SMURD, pentru a-l transporta pe copil la Timișoara”, a declarat Mihai Grecu, şeful SMURD Timişoara, citat de Mediafax.