Copil cu febră, intervenţie contracronometru prin nămeţi cu autoşenilata

O fetiţă de doi ani din judeţul Olt, cu febră, în pericol de moarte. Ambulanţa nu poate ajunge din cauza drumului blocat de zăpadă.

RomaniaTV.net
27 feb. 2018, 08:13
Copil cu febră, intervenţie contracronometru prin nămeţi cu autoşenilata

O intervenție contracronometru a pompierilor și a unui echipaj de la Ambulanță marţi dimineață în localitatea Milcov, sat Ulmi, pentru salvarea unei fetițe de doar doi ani care se simțea rău. Ambulanța nu a putut pătrunde spre locuința cu pricina din cauza zăpezii, astfel că a fost nevoie de utilajele pompierilor pentru a se putea ajunge la copil.

Apelul de urgență a fost făcut în jurul orei 06.00 de părinții fetiței, care se afla în stare febrilă. Imediat o ambulanță de la Slatina a plecat spre locul indicat, numai că, la o distanță de cinci kilometri față de casă, ambulanța nu a mai putut merge din cauza zăpezii troienite, astfel că au intervenit pompierii, cu Autospeciala pentru Transport Victime Multiple și cu o autoșenilată.

Potrivit olt-alert.ro, fetița a fost preluată de autoșenilată și transportată către echipajele medicale, conștientă, stabilă din punct de vedere medical și va fi predată la Unitatea de Preluare Urgențe din cadrul Spitalului Slatina.

Vezi şi: Femeie moartă în stradă, găsită acoperită de zăpadă