Copil dat dispărut de tată, găsit de poliţişti dormind în casă. Băiatul, răpus de oboseală după ce fusese la cules de cireşe

Un bărbat din comuna Răcoasa, județul Vrancea, a apelat serviciul de urgenţă 112 pentru a reclama dispariţia băieţelului său. Poliţiştii l-au găsit pe copil dormind în casă.

03 iul. 2021, 09:31
Copil dat dispărut de tată, găsit de poliţişti dormind în casă. Băiatul, răpus de oboseală după ce fusese la cules de cireşe

Un copil a fost dat dispărut de tatăl său în Vrancea. Micuţul fusese să-şi ajute bunicii la cules de cireşe şi, odată ajuns acasă, a adormit buştean fără să-şi mai anunţe tatăl că a revenit. Alerta la serviciul unic de urgență a fost dată joi, în jurul orei 23.20.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au început să-l caute pe copil prin gospodărie, informează Monitorul de Vrancea

Copil dat dispărut, găsit de poliţişti în locuinţă

Poliţiştii nu au avut prea multă bătaie de cap, găsindu-l dormind dus în casă.

Citeste si Cine este bărbatul care a murit în explozia de la Rafinăria Petromidia. Avea 32 de ani

Joi, în jurul orei 23.20, dispeceratul IPJ Vrancea a preluat un apel de urgență prin care un bărbat din comuna Răcoasa anunța că fiul său a dispărut de acasă. Tatăl copilului s-a îngrijorat atunci când a mers în camera unde doarme copilul și, din cauza stării de panică accentuată, nu a reușit să-l găsească, chiar și după ce căutase în curtea și grădina locuinței. La nivelul Secției 10 Poliție Rurală polițiștii s-au mobilizat imediat iar echipele formate au început căutările în zona din apropierea casei, precum şi pe raza satului. Tatăl nu a intuit o clipă că băiatul, obosit fiind după ce fusese la bunici, la adunat de cireșe, a mers la somn, într-o altă cameră a locuinței. La un moment dat, copilul a adormit, și, din fericire, a fost trezit de către una dintre echipele de polițiști, în momentul în care au verificat întreaga locuință, spre surprinderea tatălui, vizibil emoționat.

Pe acestă cale, vă îndemnăm să monitorizați atent copiii, iar în situații de urgență să nu ezitați să ne cereți sprijinul prin SNUAU 112„, informează IPJ Vrancea.

Citeste si Gheorghe Bălăşoiu, omul cu cea mai mare pensie din România, a murit

 


loading...