Copil de 10 ani, luat cu elicopterul SMURD după ce a rămas agăţat cu braţul în gardul şcolii

Un copil în vârstă de 10 ani a fost rănit, miercuri după-amiază, după ce a vrut să sară gardul unei şcoli din Negru Vodă, judeţul Constanţa, şi a rămas agăţat cu braţul în acesta. La locul incidentului s-a deplasat elicopterul SMURD, care îl va transporta pe copil la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

RomaniaTV.net
19 sept. 2018, 14:21
Copil de 10 ani, luat cu elicopterul SMURD după ce a rămas agăţat cu braţul în gardul şcolii

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină, miercuri după amiază, în localitatea Negru Vodă, după ce un copil în vârstă de 10 ani a sărit gardul şcolii şi a rămas agăţat cu braţul în acesta, scire News.ro.

Persoana care a sunat la 112 a spus că victima a suferit o plagă cu sângerare masivă.

La locul incidentului s-a deplasat elicopterul SMURD, care îl va transporta pe copil la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Acesta este al doilea incident care are loc în zona unei unităţi de învăţământ din judeţul Constanţa, după ce marţi, un elev în vârstă de 11 ani a căzut de la etajul al doilea al unei şcoli. Băiatul respectiv terminase cursurile la Şcoala Generală numărul 40 din municipiul Constanţa, la ora 11.50, şi a plecat acasă, iar o oră mai târziu a fost văzut pe gratiile exterioare ale şcolii, de unde s-a dezechilibrat şi a căzut. Până la sosirea ambulanţei, asistenta şcolii i-a acordat primul ajutor. Cadrele medicale l-au diagnosticat cu contuzie toraco-abdominală şi de şold stâng şi fractură închisă de antebraţ stâng, el fiind transportat la spital.