Copil de 10 ani, luat de valuri din Vama Veche şi dus în Bulgaria

O fetiţă în vârstă de 10 ani a ajuns în apele teritoriale ale Bulgariei, după ce a fost luată de valuri din Vama Veche. Din fericire, un salvamar a reuşit să o salveze, iar micuţa a ajuns înapoi în braţele părinţilor.

17 aug. 2022, 13:34
Copil de 10 ani, luat de valuri din Vama Veche şi dus în Bulgaria

Copil de 10 ani, luat cu salteaua pneumatică de valuri din Vama Veche şi dus în Bulgaria. Este vorba despre o fetiţă, care a fost lăsată nesupravegheată de părinţi.

Copil de 10 ani, luat cu salteaua pneumatică de valuri din Vama Veche şi dus în Bulgaria. Autorităţile au intervenit de urgenţă

Citeşte şi VIDEO Copii salvaţi de la înec în ultimul moment. Intervenţii dramatice ale salvamarilor pe litoral

Fetiţa în vârstă de 10 ani se juca în apă în momentul în care a fost luată de valuri, cu tot cu salteaua pneumatică, şi dusă în largul mării.

Turiştii care se aflau în Vama Veche au sunat la 112, iar la faţa locului au intervenit de urgenţă Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, potrivit Antena 3.

Un salvamar a plecat imediat în largul mării pentru a o salva pe copila de 10 ani. Se pare că aceasta a reuşit să ajungă cu salteaua pneumatică tocmai în apele teritoriale ale Bulgariei. Din fericire, salvamarul a reuşit să ajungă la ea şi să o ducă în siguranţă la o ambarcaţiune a pompierilor.

Unchiul fetei încerca să înoate pentru a o salva pe micuţă, însă a reuşit să iasă singur la mal, după ce salvamarul a salvat-o pe fetiţă.

Copila a fost consulată de medici şi se pare că este bine.

Citeşte şi Inconştienţă maximă. Un turist s-a luat la ceartă cu salvamarii pentru că nu este lăsat să intre în mare