Copil de 3 ani, în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc

Incident șocant în Sibiu. Un copil a căzut de la etajul 5 al unui bloc. Băiatul a fost transportat de urgență la spital. Este inconștien și a fost intubat. Poliția face anchetă.

25 ian. 2024, 09:49
Copil de 3 ani, în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc

Un copil de trei ani a căzut, joi dimineaţă, de la etajul al cincilea al unui bloc din municipiul Sibiu, el fiind intubat de echipajul SMURD şi transportat la spital, inconştient.

”În această dimineaţă, la ora 08.22, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că un copil în vârstă de aproximativ 3 ani este inconştient, pe un trotuar de pe strada Bârsei din municipiul Sibiu. La faţa locului au intervenit poliţişti şi echipaje medicale, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că este vorba despre un copil în vârstă de 3 ani care ar fi căzut de la etajul 5 al imobilului unde locuia”, a anunţat, joi, IPJ Sibiu.

Citește și: Accident cu două microbuze şi un autoturism, în Bihor. Nouă persoane, transportate la spital

Potrivit ISU Sibiu, acolo a intervenit un echipaj SMURD cu medic, băiatul de trei ani suferind multiple traumatisme severe. Echipajul medical l-a intubat, minorul fiind inconştient. Aceasta va fi transportat de urgenţă la Spitalul de Pediatrie.

Citește și: Planul Roşu de Intervenţie în Timiș după un accident cu un TIR şi un autobuz. O șoferiță beată s-a răsturnat cu mașina, în timp ce era urmărită de Poliție în Arad

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest eveniment.