Copil de 6 ani din Bihor, în stare gravă la spital după ce o poartă metalică de fotbal a căzut peste el. Micuțul a fost operat pe creier, după ce a fost găsit în stare de inconștiență

Un copil de 6 ani din Bihor a ajuns în stare gravă la spital după ce o poartă de fotbal a căzut peste el. Micuțul se afla pe terenul de sport din comuna Ciumeghiu împreună cu un alt băiat de 8 ani.

07 apr. 2024, 18:06
Copil de 6 ani din Bihor, în stare gravă la spital după ce o poartă metalică de fotbal a căzut peste el. Micuțul a fost operat pe creier, după ce a fost găsit în stare de inconștiență
Copil de 6 ani din Bihor, rănit grav după ce o poartă de fotbal a căzut peste el

Un copil de 6 ani a fost rănit grav, în timp ce se juca cu un alt băiat de 8 ani pe terenul de sport din localitatea Ciumeghiu, județul Bihor. Cei doi copii se jucau lângă poarta metalică de fotbal, iar la un moment dat, aceasta s-a desprins și a căzut peste copilul în vârstă de 6 ani.

Micuțul, elev în clasa pregătitoare la școala din Ciumeghiu, a suferit leziuni grave la cap, fiind găsit în stare de inconștiență de echipajul medical de prim ajutor. Acesta s-a ales cu răni și la nivelul membrelor și toracelui.

Citește și: Cazul Vlad Pascu, la un pas să se repete! Un adolescent beat, drogat şi fără permis a intrat cu maşina într-un pom. Toţi cei 5 ocupanţi ai autoturismului au ajuns la spital

A fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Oradea, unde a suferit o intervenție chirurgicală pe creier. În prezent, copilul se află pe secția de Terapie Intensivă, în stare stabilă.

Polițiștii investighează incidentul pentru a stabili împrejurările în care s-a prăbușit poarta de fotbal peste copil.

„La data de 6 aprilie, la ora 19.30, polițiștii Secției nr. 9 de Poliție Rurală Cefa au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor, prin  S.N.U.A.U. 112 că pe un teren de fotbal, din localitatea Ciumeghiu, județul Bihor, o poartă metalică a căzut peste un minor.

Citește și: Incident cu focuri de armă în Timiş. Poliţiştii au oprit o maşină care transporta migranţi VIDEO

Polițiștii continuă cercetările în cauză sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii nefericitului eveniment”, a transmis IPJ Bihor într-un comunicat.