Copil de 6 ani, dispărut în apele râului Ialomița. Băiatul a fost împins în joaca în apă de prietenii lui și s-a înecat

Tragedie pe râul Ialomița. Un copil de doar șase ani a plecat cu mai mulți prieteni la scăldat și nu s-a mai întors acasă. De azi noapte scafandrii îl caută într-o zonă mlăștinoasă. Copilul a fost impins în joacă în apa de prietenii lui. Mama lui Luca este distrusa de durere si spera ca scafandrii, care il cauta acum cu sonarul, să îi găseasca fiul.

01 iul. 2023, 16:19
Copil de 6 ani, dispărut în apele râului Ialomița. Băiatul a fost împins în joaca în apă de prietenii lui și s-a înecat

Căutări disperate ale salvatorilor în râul Ialomița după ce un băiat de 6 ani a plecat cu un prieten la scăldat și nu s-a mai întors acasă. Rudele lui Luca sunt disperate si, impietrite de durere, isi amintesc de ultimele momente in care l-au vazut pe cel mic.

”La 12 au plecat. L-am cautat nebuneste. L-am cautat toata ziua, și prin cimitir, nu l-am gasit”, spune mama copilului înecat.

Citește și: Melis, adolescenta de 14 ani ucisă cu sălbăticie în Grădina Botanică din Craiova, condusă pe ultimul drum. Iubitul ei se luptă să supraviețuiască

Scafandrii au reluat cautarile dupa ce vineri parintii au anuntat diparitia fiului lui. Fratele băiețelului dispărut a plecat și el în căutarea lui.

Copiii care erau cu băiatul de 6 ani au fost dusi la audieri. Potrivit unor surse, unul dintre copii a recunoscut că l-a împins pe băiat în apă.

Citește și: Fetița și soția luptătorului de kickboxing Claudiu Bădoi au fost bătute într-un parc din cartierul Militari

Oamenii spun ca nu e primul incident, in urma cu un an alti doi copii si au pierdut viata inecati si ei in raul Ialomita.