Copil de 6 ani ucis de un câine în Constanţa. Băiatul a fost atacat chiar în faţa casei

Anchetă la Constanţa după ce un copil de 6 ani din localitatea constanţeană Cotu Văii a murit din cauza unor muşcături de câine. Băiatul se afla pe stradă, în faţa casei în care locuia.

13 dec. 2021, 13:39
Copil de 6 ani ucis de un câine în Constanţa. Băiatul a fost atacat chiar în faţa casei

Copil de 6 ani ucis de câini în Constanţa. S-a întâmplat luni în localitatea constanţeană Cotu Văii. Incidentul a fost anunţat prin apel la 112, iar poliţişti din cadrul Secţiei 3 Rurală Mangalia a fost trimişi la locul în care a fost găsit copilul.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un câine fără stăpân. (…) Din primele cercetări a reieşit faptul că, minorul, un băiat de 6 ani, se afla pe stradă, în faţa imobilului în care locuieşte”, a transmis IPJ Constanţa.

La fața locului a intervenit un echipaj medical. Copilul a fost găsit inconștient, cu multiple mușcături de la câini. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic, iar copilul a fost declarat decedat.

Citeşte şi: Imagini șocante surprinse la Satu Mare. Un câine a fost aruncat din portbagajul unui BMW, în stradă – FOTO

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.

Citeşte şi: O persoană a murit după ce a fost atacată de urs. O nouă tragedie în Harghita