Copil de 9 ani LOVIT în plin pe trecerea de pietoni. Accidentul a fost surprins de o cameră VIDEO

Un grav accident s-a petrecut marţi în zona Mihai Bravu din Capitală, în zona podului de trecere pentru râul Dâmboviţa. Un copil de 9 ani a fost lovit în plin pe trecerea de pietoni de o dubiţă.

26 iun. 2014, 09:30
Copil de 9 ani LOVIT în plin pe trecerea de pietoni. Accidentul a fost surprins de o cameră VIDEO

Accidentul în care a fost rănit grav băiatul de 9 ani a fost surprins de o cameră amplasată pe o maşină. Potrivit România TV, în momentul în care a fost lovit, copilul traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, iar semaforul indica culoarea verde. Impactul a fost deosebit de puternic, iar micuţul a fost proiectat în alte două autoturisme care circulau regulamentar. 

 

Spre norocul băiatului, în zonă trecea o ambulanţă, iar medicii au oprit şi i-au acordat primul ajutor, l-au stabilizat, apoi l-au transportat la spital.

Băiatul lovit de maşină pe Şoseaua Mihai Bravu are fractură de bazin, ruptură de ficat, iar în acest moment medicii spun că starea lui este gravă, dar stabilă. 

Şoferul dubiţei care l-a lovit pe băiatul de 9 ani a fost testat cu etilotestul, reieşind că nu consumase alcool. Şoferul le-a spus politiştilor că l-a văzut prea târziu pe copil. Pentru fapta sa, şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: O femeie de 90 de ani, accidentată mortal pe trecerea de pietoni