Copil de doi ani, mutilat de cei trei câini ai familiei. Băieţelul a făcut stop cardiac şi a murit într-un spital din Anglia

Coşmar pentru părinţii unui băieţel de doar doi ani din Anglia. Copilaşul a murit, după ce a fost sfâşiat de cei trei câini ai familiei sale, în timp ce se juca în curtea casei din oraşul Worcestershire.

30 mart. 2022, 23:56
Copil de doi ani, mutilat de cei trei câini ai familiei. Băieţelul a făcut stop cardiac şi a murit într-un spital din Anglia

Un copil de doi ani a fost grav rănit, după ce cei trei câini s-au năspustit asupra sa. Băieţelul a suferit un stop cardiac din cauza rănilor grave. El a fost transportat de urgenţă la spitalul Regal Worcestershire, iar ulterior transferat pentru intervenţii suplimentare la Spitalul de Copii din Birmingham, conform Daily Mail.

Timp de două ore, medicii au încercat să-l stabilizeze, însă copilul şi-a dat ultima suflare în această dimineaţă.

Câinii care l-au atacat pe copil nu sunt consideraţi ca făcând parte din rasa animalelor peroiculoase, care sunt interzise în Marea Britanie. Îngroziţi de cele întâmplate, vecinii au povestit că ştiau de faptul că familia are animale în curte pe care obişnuia să le scoată destul de des la plimbare.

„Îi auzi lătrând de pe câmp. Obișnuiam să-i văd plimbând câinii, o dată au ieșit pe drumul principal. Totul este retras, așa că nu vezi pe nimeni, toată lumea este cam ascunsă. Îmi plimb câinele pe aici foarte mult şi poți auzi câinii lătrând”, a povestit un vecin.

Citeşte şi: Florin Cîțu, așteptat de liderii PNL să demisioneze din partid. Cine ar putea fi înlocuitorul
„Cred că oamenii sunt puțin intimidați de familia cu acești câini. Le numim „fiarele” pentru că fac mereu lucruri rele. Soția mea refuză să ne plimbe câinele în apropiere, în caz că iese. Toată lumea este atât de tristă pentru băiețelul care a murit. Este o tragedie imensă”, a precizat un alt vecin care obişnuieşte să îşi plimbe câinele în zona în care s-a produs tragedia.

Potrivit Observatornews, Poliţiştii transmit că au deschis o anchetă în acest caz şi că vor să stabilească cu exactitate cum s-a produs tragedia. Ei fac apel la localnici pentru a păstra intimitatea familiei într-un moment atât de trist.

Citeşte şi: Nemții anunță că Vladimir Putin s-a răzgândit! Liderul rus l-ar fi anunţat pe Scholz că UE va plăti gazele în euro, dar va fi făcută conversia în ruble