Copil de un an şi patru luni, ucis de tatăl care conducea un tractor fără permis VIDEO

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei.

09 feb. 2021, 19:24
Copil de un an şi patru luni, ucis de tatăl care conducea un tractor fără permis VIDEO

Copil de un an şi patru luni, mort marţi întrun accident teribil , după ce tractorul în care se afla, împreună cu un alt copil şi un bărbat, s-a răsturnat pe un drum din Valea Motrului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

„Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat de 30 de ani din comuna Corcova, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea pe DS Valea Motrului, un ansamblul de vehicule format dintr-un tractor neînmatriculat şi neînregistrat în circulaţie şi o semiremorcă confecţionată artizanal, s- a răsturnat în afara drumului. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului tractorului, împreună cu cei doi pasageri minori, de 1 şi patru luni şi 8 ani, fiind transportaţi la spital, unde minorul de 1 ani şi patru luni a decedat”, precizează IPJ Gorj.

Copil de 7 ani, trântit la pământ şi lovit cu o scândură de propriul tată. Scene şocante la Suceava
Copil de un an şi patru luni, nort l spital după accident. Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei.

https://www.youtube.com/watch?v=inamBRJBslw&feature=emb_logo