Copil electrocutat în parcul de joacă. Momente de groază în Bistriţa

Un copil în vârstă de şapte ani s-a electrocutat în timp ce se afla într-un parc de joacă din Bistriţa. Micuţul a fost transportat de urgenţă la spital, iar starea lui este una stabilă.

24 aug. 2021, 18:30
Copil electrocutat în parcul de joacă. Momente de groază în Bistriţa

Copil electrocutat în parcul de joacă. Incidentul s-a petrecut în municipiul Bistriţa, din cauza firelor unui stâlp de iluminat. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Copil electrocutat în parcul de joacă

Citeşte şi Tânăr de 23 de ani, mort electrocutat într-o unitate militară. Dramă într-o familie din Gorj

„Poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa desfăşoară cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă, pentru a stabili împrejurările în care un minor de şapte ani din Bistriţa s-a electrocutat. Evenimentul a avut loc într-un parc de joacă de pe raza municipiului Bistriţa”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, potrivit Agerpres.

Potrivit primelor informaţii, angajaţii unei firme au făcut lucrări zilele trecute la stâlpul respectiv, fiind audiaţi de către poliţişti.

Pentru ca astfel de incidente să nu mai aibă loc, alimentarea cu energie electrică a stâlpului de iluminat public din parcul de joacă unde s-a electrocutat copilul a fost întreruptă.

„Stâlpul respectiv a fost scos de sub tensiune, nu mai reprezintă un pericol”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistriţa, Mihai Ruşti.

Băieţelul a fost transportat de urgenţă la spital, în prezent starea de sănătate a acestuie fiind stabilă.

Adolescent electrocutat după ce s-a urcat pe un tren în gara din Roman pentru a-şi face un selfie

Citeşte şi Tragedie fără margini la Satu Mare. Un tânăr de 29 de ani a murit electrocutat la o pomană!

Un adolescent de 15 ani s-a electrocutat, după ce s-a urcat pe un tren, cu gândul de a-şi face un selfie. Incidentul s-a produs în gara din Roman. Băiatul găsit căzut lângă vagon a fost transportat la spital cu arsuri pe o suprafaţă mare a corpului.

La faţa locului au fost trimise două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman.

Salvatorii au constatat că un adolescent în vârstă de 15 ani s-a urcat pe vagonul unui tren de marfă și s-a electrocutat. Băiatul care încercase să se fotografieze era căzut lângă vagon și avea arsuri pe o suprafață mare a corpului.

„Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, un minor de 15 ani, din Roman, s-ar fi urcat pe un vagon de marfă garat în triajul stației CF din municipiul Roman, cu intenția de a se fotografia”, au precizat poliţiştii din cadrul IPJ Neamţ, conform stiri-neamt.ro.

Paramedicii au acordat primul ajutor victimei, după care au predat-o unui echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță. Adolescentul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Roman.