Tânăr de 23 de ani, mort electrocutat într-o unitate militară. Dramă într-o familie din Gorj

Un tânăr în vârstă de numai 23 de ani a murit electrocutat într-o unitate militară din Gorj. Acesta se urcase pe un stâlp şi a atins din greşeală firele de tensiune.

21 mai 2021, 22:34
Tânăr de 23 de ani, mort electrocutat într-o unitate militară. Dramă într-o familie din Gorj

Tânăr de 23 de ani, mort electrocutat într-o unitate militară. Ovidiu lucra la firma tatălui său şi împreună executau unele lucrări la rețeaua electrică a unităţii militare din Târgu Cărbunești.

Tânăr de 23 de ani, mort electrocutat într-o unitate militară

Citeşte şi Copil electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren

Din păcate, un moment de neatenție l-a costat viața pe tânărul în vârstă de numai 23 de ani. Potrivit primelor informaţii, acesta lucra la o instalație de 380 V, fără mănuși de protecție şi a atins din greşeală firele de tensiune medie, potrivit gorjonline.ro. 

Ovidiu a fost coborât de pe stâlpul pe care lucra chiar de către tatăl său. Din păcate, medicii ajunşi la faţa locului nu au reuşit să-l resusciteze, fiind declarat decesul.

Familia tânărului pare să fie urmărită de un blestem. În urmă cu aproximativ zece ani, fiul cel mare a murit tot electrocutat.

Inspectorii de muncă ai ITM Gorj au deschis dosar de cercetare a accidentului de muncă.

”În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor privind sănătatea și securitatea în muncă”, a transmis IPJ Gorj.

Citeşte şi Şi-a găsit mama moartă în cadă. Tânăra de 25 de ani s-a electrocutat în timp ce vorbea la telefon