Tragedie fără margini la Satu Mare. Un tânăr de 29 de ani a murit electrocutat la o pomană!

Incident cumplit într-o curte din Cluj. Un tânăr din Satu Mare, în vârstă de 29 de ani, a murit electrocutat în timp ce făcea duş.

02 aug. 2021, 19:07
Tragedie fără margini la Satu Mare. Un tânăr de 29 de ani a murit electrocutat la o pomană!
Accident grav în Drobeta-Turnu Severin

Tragedie fără margini la Satu Mare.  Având încă apă pe corp, bărbatul a încercat să scoată din priza aparatul care încălzea apa, dar acest lucru i-a fost fatal. Până la sosirea ambulanței de la Dej dar și a elicopterului de la Jibou, manevrele de resuscitare au fost începute de familie, dar fară succes.

Tragedie fără margini la Satu Mare. Un tânăr de 29 de ani a murit electrocutat la o pomană!

Totul s-a întâmplat petrecut duminică, puțin după ora 17, în localitatea Antas. Tânărul în vârstă de 29 de ani era originar din Satu-Mare, dar venise la rude pentru a participa la o pomană. După eveniment, a făcut un dus în curtea casei, folosind un aparat electric pentru alimentarea cu apa și încălzirea acesteia. Imediat după dus, tânărul a vrut să scoață aparatul din priza, dar cum era încă umed, s-a electrocutat. Șocul l-a trântit inconștient la pământ, astfel că rudele au sunat la 112.

La locul incidentului a fost trimisa de urgenta o ambulanta de la Dej, dar și elicopterul SMURD de la Jibou. Echipajul cu medic de la Dej a fost primul care a ajuns la fata locului și manevrele de resuscitare, începute deja de rude, au fost continuate de medic. Din păcate, după 45 de minute, echipajul a fost nevoit să constate decesul, pentru că inima tânărului nu a mai pornit.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, însă totul este considerat a fi un accident nefericit.

De altfel, în urmă cu ceva timp, un bărbat din Moisei, județul Maramureș, a murit sâmbătă după ce s-a electrocutat în timp ce încerca să dea jos un zmeu rămas agățat în firele de înaltă tensiune, transmite Mediafax. Polițiștii au fost anunțați că un bărbat de 36 de ani s-a electrocutat în timp ce încerca să dea jos zmeul care se încurcase în firele de curent electric. Un echipaj S.M.U.R.D. s-a deplasat la fața locului și a încercat resuscitarea acestuia, însă a fost declarat decesul. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Baia Mare în vederea efectuării necropsiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, au anunțat polițiștii din Maramureș.

Citeşte şi: Tânăr de 23 de ani, mort electrocutat într-o unitate militară. Dramă într-o familie din Gorj