Copil ucis de câinele familiei în Dâmboviţa. Băieţelul a fost sfâşiat de animal

Destinul a fost nemilos cu copil din judeţul Dâmboviţa. Băieţelul de şase ani a murit, după ce a fost sfâşiat de câinele familiei.

24 ian. 2022, 12:37
Copil ucis de câinele familiei în Dâmboviţa. Băieţelul a fost sfâşiat de animal

Copil ucis de câinele familiei în Dâmboviţa. Incidentul terifiant a avut loc luni dimineaţă în comuna Conţeşti.

Băieţelul de şase ani era în grădină în momentul în care a fost muşcat de gât de câinele care nu era legat.

Tatăl copilului a sunat imediat la 112. Un echipaj medical a ajuns la faţa locului, însă din nefericire nu s-a mai putut face nimic pentru copil.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal și efectuează cercetări, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului. Activitatea de cercetare penală se efectuează sub coordonarea și supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari”, se precizează într-un comunicat aş IPJ Dâmbovița, conform Agerpres.

Citeşte şi: Lista medicilor de familie din România care fac teste COVID-19. Noi centre de testare gratuită pentru suspecţii de COVID

Trupul copilului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Citeşte şi: NATO confirmă trimiterea de trupe în România. Europa de Est devine teatru de război, Alianţa anunţă suplimentarea numărului de nave de război şi avioane de luptă