Copilul care a murit din cauza diagnosticului greşit a fost înmormântat VIDEO

Momente sfâşietoare la căpătâiul lui Andrei, băieţelul de 8 ani din Argeş ucis de incompetenţa medicilor. Mama lui, dar şi alte rude apropiate, au leşinat de durere la înmormântare. Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum pe copilul mort în spital după ce a fost diagnosticat greşit de medici.

RomaniaTV.net
23 apr. 2015, 20:13
Copilul care a murit din cauza diagnosticului greşit a fost înmormântat VIDEO

Despărţirea de copilul lor a fost cumplită pentru familia din Corbeni. Mama, tatăl, bunica au stat lângă sicriul în care era Andrei până durerea i-a doborât, potrivit România TV.

Citeşte şi ITALIA: Fetiţă româncă, în PRAGUL MORŢII după ce medicii i-au GREŞIT diagnosticul

O ambulanţă a fost chemată acasă la familia devastată pentru că, rând pe rând, oamenilor li s-a făcut rău. Drumul până la biserică s-a dovedit şi mai dureros. La capăt, mama s-a prăbuşit în braţele soţului ei. Sute de oameni au vrut să le fie alături celor care şi-au pierdut copilul. Toţi le împărtăşesc durerea şi s-au revoltat faţă de incompetenţa medicilor.

 

Era unul dintre cei mai buni copii ai mei. Sârguincios, cuminte, atent, era bun coleg, îi ajuta pe toţi. E foarte greu să vorbeşti la trecut despre asemenea copil„, a declarat învăţătoarea micuţului.

Băiatul de opt ani a ajuns la spitalul din Curtea de Argeş cu dureri abdominale puternice şi a murit la mai puţin de 24 de ore de la internare. Medicii l-au diagnosticat cu gastro-enterocolită, când el suferea de fapt din cauza unor infecţii la plămâni şi la inimă. O simplă radiografie i-ar fi putut salva viaţa lui Andrei.