Copilul de 3 ani şi mama lui, morţi după dezinsecţia de la Timişoara, au fost înmormântaţi. Tatăl copilului, externat

Băieţelul de 3 ani și mama lui, morți după dezinsecţia făcută în blocul din Timişoara în care aceştia locuiau, au fost conduși pe ultimul drum. Bărbatul care și-a pierdut copilul și soția a fost externat chiar în această dimineață pentru a-și îngropa familia. 

RomaniaTV.net
21 nov. 2019, 13:23
Copilul de 3 ani şi mama lui, morţi după dezinsecţia de la Timişoara, au fost înmormântaţi. Tatăl copilului, externat

Zeci de oameni i-au condus pe ultimul drum pe Darius şi pe mama lui, Crina. Au venit rude, vecini, dar şi oamenii simpli care au aflat povestea lor din presă. Slujba de la Cimitirul Stuparilor a fost oficiată de IPS Ioan Selejan, mitropolitul Banatului.

Tatăl micuţului a fost externat joi dimineaţă din spital. Bărbatul nu s-a dezlipit de la capataiul copilului si al sotiei pe care i-a pierdut.

Copilul de 3 ani a murit pe 16 noiembrie. I s-a făcut rău şi a ajuns la Spitalul de Copii „Luis Ţurcanu”, unde a şi murit. În aceeaşi zi, a murit şi un bebeluş de 10 zile, vecin de bloc cu el. Ulterior, la două zile de la moartea copilului de 3 ani, mama s-a simţit rău şi a făcut stop cardio-respirator. Medicii nu au mai putut să o salveze pe Crina. La spital au ajuns şi soţul Crinei, dar şi alte peste 80 de persoane. Cu toţii au acuzat dureri abdominale, greaţă şi vărsături. În prezent, mai sunt internate 40 de persoane, între care şi 29 de copii. 

Pe lângă aceştia, miercuri dimineaţă s-au prezentat la spital şi nouă polițiști care au intervenit la blocul groazei în care trei persoane au murit ca urmare a unei operaţiuni de dezinsecţie şi deratizare. Potrivit autorităţilor, investigaţiile medicale nu au indicat probleme grave şi cei nouă agenţi au putut pleca acasă. 

Povestea tristă a tinerei mame care a murit în blocul groazei. A supravieţuit ca om al străzii, dar a sfârşit ucisă de o deratizare

Tânăra mamă care a murit împreună cu copilul ei de 3 ani în blocul deratizat în Timişoara a trăit mai mulţi ani pe străzi şi reuşise să îşi întemeieze o familie şi să aibă o locuinţă stabilă în blocul groazei.

Crina şi Teo, alături de fiul lor, Darius, în vârstă de 3 ani, locuiau cu chirie în blocul în care s-a făcut dezinsecţie şi deratizare cu o substanţă periculoasă, scrie adevarul.ro. Crina lucra ca femeie de serviciu la un restaurant din Timişoara, iar în acelaşi timp făcea liceul la „seral”. Reuşise să-şi facă un rost în viaţă după ce mulţi ani trăise pe străzi. 

„Reabilitarea ei este un veritabil miracol”, consideră psihologul Paul Negrulescu, unul din oamenii care s-a ocupat cândva şi de cazul Crinei, ca repezentant al Asociaţiei „Mana” pentru Protecţia Copilului din Timişoara.