Copilul de Aur, gest impresionant înainte de sărbători: „Părinţii sunt disperaţi, nu mai ştiu ce să facă”. VIDEO

Sorin Copilul de Aur le-a întins o mână unor părinţi disperaţi înaintea sărbătorilor de iarnă. Părinţii şi-au pierdut copilul, după ce mama l-a urcat în rată să ajungă într-o localitate din teleorman, acolo unde ar fi trebuit să-l aştepte tatăl lui.

06 dec. 2022, 10:36
Copilul de Aur, gest impresionant înainte de sărbători: „Părinţii sunt disperaţi, nu mai ştiu ce să facă”. VIDEO

Din păcate, copilul nu a mai ajuns la destinaţie. Mama şi-a dat copilul în primire şoferului de pe autobuz, cu rugămintea ca şoferul să-l atenţioneze să coboare în satul Prunaru din judeţul Teleorman. Acolo îl aştepta tatăl lui. Conducătorul auto nu l-a dus, însă, la destinaţie, ci l-a lăsat în Alexandria.

Copilul de Aur, gest impresionant înainte de sărbători

Copilul de Aur a sărit în ajutorul acestei familii care îşi căuta cu disperare copilul şi a făcut un anunţ pe contul său de TikTok, dând toate detaliile pe care le avea. Clipul s-a viralizat imediat, iar la scurt timp, copilul a fost găsit, după cum demonstrează comentariile de la clipul postat de artist.

Vreau să fac un anunţ foarte important! Este vorba despre un copilaş care s-a pierdut. L-a pus mama lui la rată de la Bucureşti spre Alexandria, să coboare la comuna Prunaru, unde îl aştepta tatăl lui. Iar şoferul în loc să-l lase în comuna Prunaru, l-a lăsat pe undeva prin Alexandria. Părinţii sunt foarte disperaţi şi nu mai ştiu ce să facă. Cei care staţi în judeţul Teleorman, în Alexandria, în zona asta, vă rog din suflet să daţi un telefon. Eu am să postez aici poza lui şi în descriere este numărul de telefon al tatălui unde puteţi suna dacă-l găsiţi pe copil.

Citeste si Sorinel Copilul de Aur a slăbit peste 45 de kilograme în câteva luni! A ajuns de nerecunoscut! Cum a reușit manelistul să slăbească drastic! FOTO

Vă rog din suflet, haideţi să ne mobilizăm cu toţii şi să facem o faptă bună şi dacă-l vedeţi pe copil, să-l orpească cineva şi să-l sune pe tatăl lui. Are 5-6 anişori, vă daţi seama ce e în sufletul lui, că este foarte speriat. De părinţi nu mai zic„, a fost îndemnul Copilului de Aur pe TikTok.

@copiludeaurofficial Am înteles ca a fost lasat de sofer în Alexandria!🥺#5pasidebine #misiuneatiktok #foryourpage #viral #tiktok #romania #foryou #sorincopiluldeaur ♬ sunet original – COPILUL DE AUR

Mulţi comentatori o blamează pe mamă care l-a lăsat singur pe micuţ în autobuz, în timp ce alţii dau vina pe şofer, că nu a fost atent la copilul pe care mama i l-a lăsat în grijă.

Citeste si Victoraș Micula și Bogdan de la Ploiești, aroganță la munte. Cum s-a filmat manelistul alături de tânărul milionar