Victoraș Micula și Bogdan de la Ploiești, aroganță la munte. Cum s-a filmat manelistul alături de tânărul milionar

Victoraș Micula și Bogdan de la Ploiești, aroganță la munte. Moștenitorul „Imperiului” Frutti Fresh a petrecut alături de celebrul manelist, iar câteva imagini au fost postare și pe rețelele de socializare.

28 nov. 2022, 21:22
Victoraș Micula și Bogdan de la Ploiești, aroganță la munte. Cum s-a filmat manelistul alături de tânărul milionar
Victoraș Micula și Bogdan de la Ploiești, aroganță la munte

Victoraș Micula și Bogdan de la Ploiești, aroganță la munte. Afaceristului îi place să revină în mediul online cu imagini și filmulețe, în care se afirmă printr-o viață de lux și opulență. Recent, magnatul s-a filmat alături de manelist într-o zonă de munte.

Citește și: Andreea Tonciu a primit cadou 175 de dolari de la Victoraş Micula. Ce condiţie i-a pus moştenitorul imperiului „Frutti Fresh” VIDEO

Victoraș Micula și Bogdan de la Ploiești, aroganță la munte

Cei doi dansau și cântau una dintre cea mai recentă piesă lansată de manelist, „Dacă n-ai bani”. Bineînțeles că din peisaj nu au putut lipsi elicopterele. Manelistul s-a bucurat de compania milionarului, dar și de multe privilegii, una dintre ele fiind o plimbare cu elicopterul deasupra munților acoperiți de zăpadă.

@bogdandelaploiesti.haz @Micula Victor ♬ sunet original – BogdanDeLaPloiesti

@bogdandelaploiesti.hazVINE CAREVA PE 1 decembrie la BOA CLUB BUCURESTI ?♬ Originalton – Jodok Cello 🎻

@bogdandelaploiesti.haz #helicopter #view #mountain #switzerland ♬ sunet original – BogdanDeLaPloiesti

Victoraș Micula dă țepe pe TikTok?

Tânărul a intrat în direct și a postat un anunț prin care și-a anunțat spectatorii că primele 10 persoane care donează vor avea parte de beneficii materiale din partea lui. Plata ar fi urmat să fie făcută instant, pe card.

Conform anunțului postat de Victoraș Micula, utilizatorii care aveau să-i trimită 50 de simboluri ”trandafir” aveau să primească înapoi o sumă mult mai mare, adică 500 de lei. Cei care aveau să-i trimită două simboluri ”lebădă” aveau să primească instant, pe card, înapoi, de asemenea, mult mai mulți bani decât valoarea acestor simboluri, adică nu mai puțin de 1500 de lei.

Una dintre urmăritoarele lui care i-a donat bani se plânge de faptul că nu a primit nimic de acesta. Ulterior, a încercat să îl contacteze pe toate rețelele de socializare, pentru a-și recupera măcar banii pe care ea i-a donat, însă nu a primit niciun răspuns din partea milionarului.

Internauta intenționează să depună plângere la poliție împotriva lui Victoraș Micula. ”Se bucură la banii altor persoane mai jos decât el. O practică de foarte mult timp, pentru că sunt activă pe TikTok și văd aceleași LIVE-uri pe care le face, pentru câștiguri mai mari, mai mici.

Am vorbit cu cineva de la Poliția Capitalei, aștept răspuns, cum să fac să merg mai departe. Și eu, ca toți ceilalți, muncesc. Să dau 7-8 milioane într-o zi și să nu primesc nimic e cam greu, oamenii se chinuie foarte mult pentru bănuții ăștia. Dacă eu am pățit, măcar să nu mai fie alții păcăliți de domnul Victoraș Micula”, a declarat femeia, potrivit Spynews.ro.