Sorinel Copilul de Aur a slăbit peste 45 de kilograme în câteva luni! A ajuns de nerecunoscut! Cum a reușit manelistul să slăbească drastic! FOTO

Sorinel Copilul de Aur a reuşit să slăbească drastic, iar acum se laudă pe rețelele de socializare. Cele mai recente imagini cu celebrul manelist sunt dovada clară a faptului că a acesta câștigat lupta cu kilogramele în plus.

09 sept. 2022, 10:22

Sorinel Copilul de Aur, 32 de ani, a ajuns de nerecunoscut. Celebrul manelist a slăbit enorm în ultima perioadă, iar transformarea sa este una uimitoare!

Dieta lui Cătălin Crișan. Cum a reușit artistul să slăbească 32 kg în timp-record cu cinci mese pe zi

Sorinel Copilul de Aur s-a retras de ceva timp din showbiz și a decis să se dedice mai mult familiei și să meargă doar la evenimente private, astfel că fanii nu au mai știut prea multe despre el. Aceştia au rămas şocaţi când au văzut cele mai recente imagini cu manelistul, pe care aproape că nu l-au mai recunoscut.

Manelistul ajunsese la o greutate îngrijorătoare, astfel că a decis să revină la forma de altădată. A apelat la dietă, iar rezultatele se văd cu ochiul liber. A scăpat de multe kilograme, iar acum arată la fel ca la începutul carierei sale, când făcea senzaţie în muzica de petrecere.

Dieta cu care Gina Pistol a slăbit 15 kilograme într-o lună. Iubita lui Smiley a dezvăluit secretul!

Sorinel Copilul de Aur, pe numele său real Sorin Cristian Alecu, s-a căsătorit cu Alina, în 2017, iar naș i-a fost Dan Bursuc. Cuplul are două fetiţe.