Copilul împuşcat la vânătoare a fost operat. Ce spun medicii despre starea băiatului

Copilul în vârstă de 13 ani care a fost rănit grav pe un fond de vânătoare din judeţul Vaslui a fost operat, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, noaptea la Spitalul „Sfânta Maria”.

28 ian. 2018, 09:41
Copilul împuşcat la vânătoare a fost operat. Ce spun medicii despre starea băiatului

Medicii din cadrul Spitalului de Pediatrie „Sfânta Maria”, din Iaşi, au declarat duminică dimineaţa că starea băieţelului este stabilă, după ce a fost operat.

„Copilul a fost operat, este încă sub anestezie, încă la Secţia de Terapie Intensivă a unităţii noastre, dar este stabil hemodinamic. Aşteptăm ca evoluţia lui să fie una bună, dar nu putem şti sigur, având în vedere că a fost vorba despre o leziune destul de gravă”, a spus dr. Tamara Solange Roşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfânta Maria”, din Iaşi, potrivit Mediafax.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a spus că cel mic era la vânătoarea organizată pe Fondul nr. 37 – Cârja, împreună cu tatăl său.

„Din informaţiile deţinute până în prezent, victima, un copil de 13 ani, se afla la o partidă de vânătoare când a fost împuşcată accidental, dar nu de către tatăl său, ci de către o altă persoană. Nu ştim deocamdată dacă acel copil era gonaci acolo, ci doar că se afla împreună cu tatăl lui. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru a elucida ceea ce s-a întâmplat şi a lua măsurile legale care se impun”, a declarat Ghiorghiţă.

Copil de 13 ani a fost împuşcat accidental, sâmbătă, pe fondul de vânătoare nr. 37 – Cârja, suferind fractură de femur. Reprezentanţii ISU Vaslui au fost solicitaţi să transporte copilul de la Spitalul din Bârlad, la Spitalul „Sfânta Maria”, din Iaşi. Copilul avea o plagă împuşcată cu fractură de femur stâng.

Un copil de 13 ani, împuşcat pe un fond de vânătoare din judeţul Vaslui