Un copil de 13 ani, împuşcat pe un fond de vânătoare din judeţul Vaslui

Un copil de 13 ani a fost împuşcat, sâmbătă, în picior şi are o fractură deschisă fiind transportat de la spitalul din Bârlad la Spitalul ”Sfânta Maria” din Iaşi. Accidentul s-a produs pe un fond de vânătoare din apropierea localităţii Murgeni unde avea loc o partidă de vânătoare organizată legal. Deocamdată, poliţiştii nu au stabilit cum s-a produs incidentul, echipele de cercetare fiind la faţa locului.

RomaniaTV.net
27 ian. 2018, 15:51
Un copil de 13 ani, împuşcat pe un fond de vânătoare din judeţul Vaslui

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, instituţia a fost sesizată despre producerea unui incident pe fondul de vânătoare 37 Cârja, din apropierea localităţii Murgeni.

Un copil de 13 ani a fost împuşcat în picior, în timpul unei partide de vânătoare care se pare că era organizată legal, potrivit news.ro.

Echipele de cercetare s-au deplasat la faţa locului şi încearcă să afle ce s-a întâmplat. Încă nu se ştie ce căuta în zonă copilul care a fost rănit.

Poliţiştii au stabilit deocamdată, că bărbatul care l-a împuşcat are 37 de ani.

Copilul a fost transportat la Spitalul Bârlad, iar de acolo a fost preluat de un echipaj care-l transferă la Spitalul „Sfânta Maria” din Iaşi. Victima a suferit o plagă înjunghiată cu fractură deschisă.