Copilul rănit de o statuetă în clădirea PMB a fost externat

Copilul rănit în clădirea Primăriei Capitalei, după ce o statuetă a căzut peste el, a fost operat cu succes şi apoi externat.

29 aug. 2022, 11:49
Copilul rănit de o statuetă în clădirea PMB a fost externat

Băiatul în vârstă de 6 ani a fost operat săptămâna trecută, după ce a suferit mai multe fracturi craniene în clădirea PMB. Intervenția chirurgicală a decurs fără complicații, iar starea de sănătate a copilului s-a îmbunătățit, acesta fiind externat în acest weekend. Potrivit medicilor, copilul a plecat acasă pe picioarele lui și se află într-o stare bună.

Nicușor Dan l-a demis pe șeful Serviciului Sănătate și Securitate după ce o statuie din instituție a căzut peste un copil. Care este starea de sănătate a băiețelului
Copilul a fost grav rănit după ce s-a urcat pe o coloană decorativă din holul principal al Primăriei Capitalei și a căzut cu aceasta. Minorul se afla acolo cu tatăl său. Ancheta polițiștilor continuă și se verifică documentele ridicate de la primărie cu privire la amplasarea statuii. Tatăl băiatului încă nu a dat explicații în fața anchetatorilor din cauza șocului emoțional.

Gabriela Firea îl distruge pe Nicuşor Dan după accidentul din clădirea primăriei: „Nu mai tolerez minciuni din partea lui! Situaţia putea fi evitată, dar nu l-a interesat. Prezint DOCUMENTELE!”
Tragedie la Munchen: O fetiţă din Italia a murit după ce o statuie a căzut pe ea în curtea unui hotel

O fetiţă din Italia care se afla în vacanţă împreună cu părinţii ei a murit după ce o statuie din piatră a căzut pe ea la un hotel din Munchen, a anunţat poliţia germană, potrivit AP.

Statuia de 200 de kilograme a  căzut peste fetiţa de 7 ani vineri seară, în curtea hotelului. Oamenii prezenţi acolo au reuşit să scoată copilul de sub statuie şi au chemat ambulanţa, însă fetiţa a murit mai târziu la spital.

Sky News a precizat numele fetiţei, Lavinia Trematerra, şi a menţionat că statuia era de marmură. Încă nu se ştie de ce a căzut statuia. Poliiţia a spus că o anchetă este în curs de desfăşurare.