Copilul trântit la pământ în parc, vizitat de primarul Hunedoarei. Noi detalii despre starea de sănătate

Copilul trântit la pământ în parc a rămas internat în spital. Medicii au oferit noi detalii despre starea de sănătate a băiatului care a fost agresat într-un parc de unchiul său. Primarul din Hunedoara l-a vizitat pe băiat la spital.

08 feb. 2021, 20:17
Copilul trântit la pământ în parc, vizitat de primarul Hunedoarei. Noi detalii despre starea de sănătate
Copilul trântit la pământ în parc, vizitat de primarul Hunedoarei. Noi detalii despre starea de sănătate

Copilul trântit la pământ în parc, internat în spital. Primarul din Hunedoara l-a vizitat, luni, la spital pe băiatul în vârstă de 13 ani pentru a se asigura că starea de sănătate a micuţului este bună.

Copilul trântit la pământ în parc, vizitat de primar

Citeşte şi Cine este bărbatul care a trântit pe jos copilul din Hunedoara. Primele imagini cu agresorul

„Astăzi l-am vizitat la spital pe copilul care a fost victima incidentului de ieri (duminică după-amiază) petrecut într-un loc de joacă din oraş. Am dorit să fac acest lucru doar pentru că astăzi au apărut tot felul de ştiri contradictorii în ce priveşte starea de sănătate a băiatului. Mai rău, unele canale media chiar îl dădeau ca fiind transferat la Timişoara. Nu e aşa.

Băiatul se află internat la Deva. Am povestit un pic cu băiatul, i-am dus fructe şi un mic cadou, o minge de fotbal. Am discutat şi cu medicul care-l are în grijă, domnul doctor Marius Blendea. Din câte am înţeles eu, copilul va mai sta câteva zile în spital pentru a fi ţinut sub observaţii şi pentru câteva investigaţii medicale suplimentare.

Mulţumesc conducerii SJU Deva pentru faptul că ne-a permis această vizită. Era important pentru mine să aflu adevărul în ce priveşte starea copilului”, a declarat primarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu, potrivit servuspress.

Potrivit medicului reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva, minorul internat duminică la Deva a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea conştiinţei, şi va rămâne în unitatea medicală, starea sa fiind stabilă, în prezent.

Citeşte şi Copilul trântit la pământ şi concubina agresorului, duşi într-un centru maternal

„Pe lângă traumatismul cranio-cerebral, a suferit şi o fractură de os occipital. Va fi transferat la Secţia de Neurochirurgie, însă starea sa nu necesită ca pacientul să fie supus unei intervenţii chirurgicale”, a precizat dr. Lucian Miron, directorul medical al SJU Deva.

Reamintim că un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost reţinut duminică după-amiază de poliţişti, după ce a trântit de pământ un copil de 13 ani şi apoi a lovit un altul, în vârstă de opt ani, la un loc de joacă din localitate.

Agresorul a fost  prezentat luni în faţa magistraţilor pentru dispunerea măsurilor legale în acest caz.

În cauză, anchetatorii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie, precum şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, deoarece faptele a fost comise într-un loc public.