Drama lui George Copos, dezvăluită de soţia acestuia: E atât de aproape de moarte!

George Copos rămâne în închisoare, după ce judecătorii i-au respins săptămâna aceasta cererea de eliberare condiţionată. Pe 25 august 2014, Copos a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare în Dosarul Loteria, după ce în luna martie fusese condamnat la 3 ani şi 8 luni în Dosarul Transferurilor.

RomaniaTV.net
27 feb. 2015, 08:21
Drama lui George Copos, dezvăluită de soţia acestuia: E atât de aproape de moarte!

Cristiana Copos îl aşteaptă în zadar pe soţul său să se întoarcă acasă. Judecătorii i-au respins în această săptămână lui George Copos cererea de eliberare condiţionată, astfel că fostul patron al Rapidului rămâne să-şi ispăşească sentinţa de patru ani de închisoare primită în Dosarul Loteria.

Despre drama lui George Copos a vorbit pentru ziarulring.ro soţia acestuia, Cristiana. „Când un om e atât de aproape de moarte, mi se pare normal să fie lăsat în pace„, spune Cristiana Copos. „Ce să mai reeduci la un om de vârsta lui Jean Pădureanu? Îmi spunea soţul meu că, la Jilava, Jean nu mai ţine minte nimic… Acest om ar trebui eliberat. A plătit destul„, adaugă aceasta.

Cristiana Copos s-a referit şi la sistemul penitenciar din România: „Când cineva este dus în puşcărie, există un scop: să i se acorde dreptul la a doua şansă. Mă aştept ca oamenii să iasă de acolo «mai» reeducaţi. Ca indivizi, ca… sistem. Ştiu, am vorbit mult despre Pădureanu, dar ştiu că l-au dus prin curte cu perfuzia-n venă. Nu sunt vorbe goale, trebuie să ne gândim şi la alţii, să nu fim egoişti„.

Soţia lui Copos s-a referit şi la regimul din detenţie. „La Rahova, disciplina e la ea acasă, iar regimul este riguros. Dar, pe de altă parte, e stimulativ. Poţi să scrii sau să ieşi la muncă, dar dacă aceste lucruri sunt ignorate, nu-i uşor!„, a spus aceasta.