Dezvăluiri BOMBĂ. Situaţie INCREDIBILĂ pentru Gică Popescu, Copos şi MM Stoica DUPĂ GRATII

George Copos si Gica Popescu umfla zilnic rotile la dube, iar Mihai Stoica repara scaune si mese! cei trei condamnati din Dosarul transferurilor sunt in programul de protectie din cauza unor romi agresivi

RomaniaTV.net
28 apr. 2014, 05:49
Dezvăluiri BOMBĂ. Situaţie INCREDIBILĂ pentru Gică Popescu, Copos şi MM Stoica DUPĂ GRATII

Celor trei detinuti le-a fost aprobata solicitarea de a merge la lucru, iar pe langa zile de libertate, acestia vor putea castiga si niste bani.

„Meme este mai bine, este la tamplarie, nu e rau acolo. Copos si Popescu au picat mai rau. E socant sa-i vezi pe cei doi cum se chinuie sa umfle rotile dubelor. Chiar nu au nicio treaba cu mecanica”, a povestit o sursa pentru WOWbiz.ro.

Cei trei sunt bagati si in programul de protectie, din cauza unor celule cu detinuti de etnie roma.

„Acestia ii injurau si ii amenintau mereu pe Meme, Copos si Popescu”, a dezvaluit sub protectia anonimatului, unul dintre colegii de suferinta ai oamenilor din fotbal inchisi la Rahova.

Pe langa munca la tamplarie, Mihai Stoica vrea sa mai scoata si o carte despre industria siderurgica, domeniu unde este specializat. In fuctie de numarul zilelor de munca, cei trei condamnati ar putea cere si eliberarea conditionata.