Cordunenii vor să răzbune moartea lui Emi Pian. Mesaj războinic din spatele gratiilor pentru noul lider al clanului Duduianu

În timp ce Adrian Corduneanu trimite mesaje care incită la pace, nu același lucru îl face fratele lui. Din spatele gratiilor, Costel Corduneanu susține că ucigașul liderului Duduienilor trebuie să plătească.

RomaniaTV.net
18 aug. 2020, 11:20
Cordunenii vor să răzbune moartea lui Emi Pian. Mesaj războinic din spatele gratiilor pentru noul lider al clanului Duduianu

Costel Corduneanu se află în închisoare, acolo unde a ajuns din cauza unor infracțiuni informatice. Totuși, nu a putut să lase asasinarea lui Emi Pian să treacă pe lângă el, așa că a transmis condoleanțe rudelor îndurerate.

STENOGRAME. Şefii clanului Duduianu, interceptaţi într-o benzinărie înainte de uciderea lui Emi Pian. „Va ieşi război” 

„Condoleanțe mari de la mine, Costel. Trebui să plătească pentru asta”, a transmis Costel Corduneanu pentru noul lider al clanului Duduianu, Grațian Pian, unul din frații lui Emi Pian, pe pagina lui de Facebook.

STENOGRAME incendiare. Duduienii, înregistraţi când ameninţă că îi taie limba lui Florin Salam: „Să nu mai cânte în viaţa lui”

Adrian Corduneanu, fratele lui Costel Corduneanu, a transmis și el un mesaj, dar nu la fel de violent ca al fratelui său. În intervenția lui, Adrian Corduneanu chiar făcea apel la pace. „Vă doresc o zi frumoasă la toți. Doamne ajută la toată lumea. Liniște și pace”, a scris Adrian Corduneanu, la câteva ore după moartea lui Emi Pian, pe pagina personală de socializare.

Acum, Costel Corduneanu se află în pușcărie, fiind condamnat la 3 ani de închisoare pentru infracțiuni informatice. El a intrat în laptopul fostei sale soții fără ca aceasta să-i fi dat acordul.

De cealaltă parte, și Grațian Pian a fost reținut și este cercetat pentru tentativă de omor. El, alături de Ciprian Pian, un alt frate de-al lui, a participat la lupta care s-a încheiat cu uciderea lui Emi Pian, l-ar fi rănit grav pe agresor.

Instituțiile de forță ale statului român sunt în stare de alertă pentru că au existat informații conform cărora clanul Duduienilor va încerca să răzbune moartea lui Emi Pian. De asemenea, clanul Rinu are aliați puternici în zona de nord a Capitalei și în Ilfov, iar o acțiune de acest gen ar duce la un adevărat război.

Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, sustine că liderul clanului Duduianu a fost asasinat la comandă. Familia bănuieşte că alti lideri mafioti s-au înteles să-l lichideze pe seful Duduienilor. „Faptul ca a fost arestat baiatul ala reprezinta dreptate? Da, sa-l aresteze si pe el si pe cei care l-au pus sa-l omoare, el a fost pus va spun sincer… crima a fost la comandă, premeditată, a fost vorbita din urma, trebuie pe Emi sa-l executam… a dat bani la oamenii din lumea lui cu camata, a facut puscarie, pentru asta a platit”, spune Elvis Pian.

Ameninţările interlopilor daţi în urmărire: „Nu s-a născut ăla care să ne dea de cap. Puşcăria e fix nimic” 

După eliberarea din închisoare, Emi Pian a avut un mesaj de pace pentru familia criminalului. „Napi, fratiorul meu! Te pup Napi… tu si familia ta sunteti ca si fratiorii mei cat traiesc eu pe pamant. Traiasca sotia si tot ce iubesti. Napi, daca esti pe afara, hai la un gratar. Sa mor eu de nu mi-e dor de tine”, îi transmitea Emi Pian lui Napi.

George, vărul lui Emi Pian, despre noaptea crimei

După ce au apărut diverse informaţii în presă, vizavi de noaptea crimei, când Emi Pian a fost înjunghiat de un rival, George, vărul liderului clanului Duduianu, rupe tăcerea şi spune care a fost, de fapt, motivul pentru care a fost ucis interlopul.

George povesteşte că în acea seară nu se juca barbut, ci poker, iar motivul încăierării nu a fost de bani, ci de la „o glumă proastă”.

„Emi Pian e vărul meu dar, fiind mai mare, cam de-o seamă cu tata, eu îi spun unchi. N-a pornit nici o belea de la nici un fel de barbut. Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua s-a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția. De aici a pornit toată cearta.

Nu cred că va reacționa absolut nimeni în nici un fel. Dreptate o să facă legea. Dumnezeu e sus și o să aibă grijă de toată lumea. Război cu pumnul nu se mai face nicăieri.

Pian Senior nu e bine deloc, este arestat, nu e cum trebuie. Va veni și tataie la înmormântare. Îi dă permisie, sigur. Nu se știe sigur când e înmormântarea. Nu a murit tatăl lui Emi, așa cum s-a scris”, a explicat George Pian pe vlogul său.