Coridorul eclipselor periculoase: ce semne zodiacale au ghinion în perioada 25 octombrie – 8 noiembrie

Astrologii avertizează că un coridor de eclipsă puternic va avea loc între 25 octombrie și 8 noiembrie 2022.

25 oct. 2022, 23:57
Coridorul eclipselor periculoase: ce semne zodiacale au ghinion în perioada 25 octombrie – 8 noiembrie

Cel puțin o dată în viață, fiecare persoană care nici măcar nu era interesată de horoscoape a auzit de coridorul eclipsei. Se presupune că în această perioadă o persoană va simți deosebit de puternic acțiunile corpurilor cerești. Dar ce fel de influență au eclipsele? Comportamentul și bunăstarea se pot schimba atât de mult încât oamenii deosebit de sensibili pot crede cu adevărat că se transformă în vârcolaci în lumina lunii.

Și deși toate acestea sunt speculații, există ceva adevăr în ele. Ce înseamnă expresia „coridorul eclipsei” și unde duce? Cum să te comporți în această perioadă și ce nu se poate face absolut? De ce ar trebui să ai grijă în mod special în acest sfârşit 2022 – despre relații, sănătate, bani, propriile resurse energetice sau toate odată? Și, în sfârșit, ce semne ale zodiacului trebuie să fie deosebit de atente?

Ce este „culoarul eclipsei” și când va veni?

Inițial, conceptul de „coridorul eclipselor” este asociat cu două fenomene cosmice și, în special, atunci când eclipsele de soare și de lună se succed. Acest eveniment are loc o dată sau uneori de două ori pe an.

Coridorul eclipselor este perioada de la o eclipsă de soare la o eclipsă de lună. Poate fi imaginat ca un pasaj în interiorul incintei, adică o anumită zonă care leagă două spații independente. Provoacă un sentiment de incertitudine, dependență, instabilitate, lipsă de sprijin. Când ești înăuntru, este dificil să arunci o privire detașată asupra situației din exterior, de sus sau cumva din lateral pentru a lua o decizie corectă”, spune astrologul Ksenia Şahova.

Citeşte şi Horoscop special: Saturn direct în Vărsător 2022. Lordul karmei pregătește NOI LECȚII SERIOASE de învățat!

În 2022, coridorul eclipselor a început pe 25 octombrie la ora 13:48, ora României, cu o eclipsă de soare, și se va închide eclipsa de lună pe 8 noiembrie la ora 11:00. „Toate proiectele care necesită cheltuieli mari ar trebui reprogramate după aceste două săptămâni. În această perioadă, puteți doar să vă gândiți mai bine, să aruncați o privire mai profundă asupra unei anumite situații, să evaluați curentele subterane, să cântăriți argumentele pro și contra, să pregătiți documente”, a recomandat expertul.

Ce nu trebuie făcut sub nicio formă pe coridorul eclipsei din 25 octombrie până pe 8 noiembrie

Este mai bine să amânați unele inițiative importante și planuri la scară largă programate în perioada coridorului de eclipsă, deoarece acestea se vor dezvolta într-un mod imprevizibil și vor avea un efect de lungă durată. În același timp, toate încercările de a schimba situația nu vor depinde de dorința și puterea personală.

  • Ai grijă de starea ta emoțională și de sănătate;
  • Amână o eventuală intervenţie chirurgicală;
  • Păstrează echilibrul în toate;
  • Nu lua împrumuturi;
  • Reprogramează tranzacțiile pentru proiecte mari de afaceri;
  • Alege o altă dată pentru înregistrarea căsătoriei;
  • Amână depunerea documentelor importante și a bonurilor de călătorie;
  • Fii precaut, dar în același timp deschis la schimbare;
  • Nu te mai agăța de vechi, inutil, învechit;
  • Nu lua decizii fatale.

În coridorul eclipselor, este mai bine să nu inițiezi niciuun fel de întreprindere privind resursele financiare și materiale, pentru că poate avea consecințe neașteptate și adesea neplăcute. În caz contrar, intri în flux – și tot ceea ce faci nu depinde de tine. Adică, evenimentele se desfășoară în așa fel încât devii o figură care nu afectează rezultatul. Procesul în sine te implică emoțional, motiv pentru care pur și simplu irosești resurse pe care le-ai putea economisi. În același timp, este foarte important ce fel de oameni sunt în jurul tău, ce element te conduce în acest flux”, a subliniat Şahova.

Citeşte şi Horoscop special: Începe zodia SCORPIONULUI! Umbră, întuneric, mister, transformare!

Opțiunile ideale în luna noiembrie pentru perioada coridorului de eclipsă ar fi:

  • Meditație, fitness, înot și dans;
  • Plimbări în aer liber în parc și în afara orașului;
  • Călătorii pentru a vizita rude și prieteni;
    Broderie, modelare în argilă și colecții de ierbare;
  • Muzică, desen și alte hobby-uri creative;
  • Colectarea de puzzle-uri și Lego în cercul familiei;
  • Citirea literaturii de ficțiune și de știință populară;
  • Gătit după rețete noi;
  • Curățenia casei și curățarea spațiului;
  • Cumpărarea de lumânări parfumate, purificatoare de aer, lenjerie de pat noi, articole de uz casnic și plante
  • Vizitarea teatrului, expozițiilor și galeriilor.

În primul rând, ar trebui să fii atent în chestiunile financiare. Există un risc mare ca proiectul de afaceri care a fost demarat să nu funcționeze, iar apoi va dura mult timp pentru achitarea datoriilor la împrumuturi. În plus, nu ar trebui să oficializați în grabă relațiile și să vă grăbiți să găsiți un loc de muncă.

Merită să renunți la diferite istorii de credit, semnături ipotecare, înregistrarea căsătoriei, angajare sau depunerea documentelor pentru un proiect mare. Toate acestea până la urmă se pot transforma în niște situații neașteptate. Prin urmare, ar trebui să vă gândiți de mai multe ori dacă chiar trebuie să începeți o afacere acum sau mai puteți aștepta două săptămâni”, crede specialistul.

Cele mai emoționante zile din timpul eclipsei de Lună sunt așteptate pe 24, 25, 26, 27 și 29 octombrie, dar cele mai favorabile zile vor fi 28 octombrie (a doua jumătate a zilei) și 30 octombrie (prima jumătate de zi).

Ce semne ale zodiacului vor fi afectate de coridorul eclipselor

Cea mai mare influență a coridorului de eclipsă va afecta soarta celor trei semne fixe ale zodiacului – Taur, Gemeni și Scorpion. Mai mult, acesta din urmă va simți cel mai puternic influența corpurilor cerești.

Eclipsa de Soare care cade pe Luna Nouă va fi în gradul doi al Scorpionului, ceea ce înseamnă nu doar agravarea problemelor din lume, ci și dificultăți în materie de finanțe și sănătate. „Se recomandă amânarea operațiilor chirurgicale, deoarece organismul va trebui să cheltuiască multă energie pentru recuperare și vindecarea rănilor”, a explicat astrologul.

Eclipsa de Lună va avea loc pe o lună plină la 16 grade Taur. În același timp, Marte, care este dispozitivul acestor evenimente solar-lunar, se află în Gemeni. Astfel, aceste trei semne ale zodiacului vor fi afectate de diverse evenimente grave care vor necesita investiții materiale importante. „Dacă Gemenii își pot acumula corect energia, o pot îndrepta în direcția corectă, se concentrează, devin mai reținuți, mai raționali, mai raționali, atunci multe pierderi și consecințe nedorite pot fi evitate”, a încurajat astrologul.

Odată cu această eclipsă de lună, care va avea loc în primele zece zile ale lunii noiembrie, în sine se va dovedi tensionată și contradictorie. „Influența lui Saturn va copleși pe alți lumini. În același timp, Uranus, planeta surprizelor, se va conecta cu Luna și va adăuga impulsivitate, chiar și un fel de inevitabilitate. Evenimentele vor avea loc ca un fulger din senin”, a argumentat astrologul Şahova. În general, luna noiembrie va fi una dintre cele mai dificile din 2022, așa că toate semnele zodiacului vor avea nevoie de răbdare și înțelepciune pentru a nu rămâne blocate în acest flux, așa că este mai bine să rezolvi toate problemele legate de confirmările oficiale și semnături, după 8 noiembrie.