Corina a lansat un nou videoclip şi o nouă piesă. Cântăreaţa va sparge toate topurile cu melodia asta VIDEO

Corina a lansat joi "Fete din Balcani", cel mai recent single, acompaniat de un videoclip incendiar si de o campanie pe masura.

RomaniaTV.net
11 iun. 2015, 11:32
Corina a lansat un nou videoclip şi o nouă piesă. Cântăreaţa va sparge toate topurile cu melodia asta VIDEO

Corina a atras o multime de personalitati care sustin #girlpride si revolutia fetelor din Balcani. Printre ele se numara Madalina Ghenea, Monica Barladeanu, Alexandra Dinu, Inna, Alexandra Stan, Loredana, Adelina Chivu, Andra, Giulia, Andreea Raicu, Amalia Enache, Elena Gheorghe sau Cristina Savulescu.

Titlul piesei apartine tot unei fete frumoase din Balcani, compozitoarei Theea Miculescu, care semneaza si muzica si textul, iar Skizzo Skillz s-a alaturat cu textul de la partea de rap, totul in orchestratia lui Vanotek. Pe Theea o gasim in autorat si in piese cum ar fi „Singuri in Doi” – Peter Pop si Lora, „Arde” – Lora, „Profund” – Speak, „Vera” – Silviu Pasca sai „Umbrela mea de soare” – Sore, ca sa dam cateva exemple.

Cei doi artisti care o acompaniaza pe Corina, Mira si Skizzo, condimenteaza perfect piesa care se anunta a fi hitul verii.

Mira a lansat piese precum „Masca lui Zorro”, „Balade de iubire” si „Dragostea nu se stinge”, colaborarea cu What’s Up si KIO care a acumulat 10 milioane de vizualizari pe YouTube.

Skizzo Skillz ne-a aratat cum se traieste „Biniditat”, „Sub un Palmier” si asta „Umbland teleleu”. „E frumoasa dar se uita urat/Nu e Dracula dar te musca de gat”, versurile scrise de Skizzo, descriu perfect unicitatea fetelor puternice din Balcani.

Single-ul a atras deja peste 100.000 de vizualizari pe YouTube intr-un timp foarte scurt, precum si numeroase reactii pozitive din partea publicului.