Corina Caragea a dat cărțile pe față, după ce a fost luată la rost de fani: „Cât câștigi de îți permiți atâtea vacanțe?”

Corina Caragea a dat cărțile pe față, după ce a fost luată la rost de fani. Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV are o comunitate numeroasă pe rețelele de socializare, care o apreciază și o urmărește cu interes. Însă, printre ei mai sunt și cârcotași, care pun întrebări indecente.

24 feb. 2023, 17:29
Corina Caragea a dat cărțile pe față, după ce a fost luată la rost de fani: „Cât câștigi de îți permiți atâtea vacanțe?”
Corina Caragea a dat cărțile pe față

Corina Caragea a dat cărțile pe față. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe TikTok, bruneta a dezvăluit câteva dintre aspectele intime din viața sa și a răspuns celor mai incomode întrebări. Una dintre ele este legată de vacanțe, deoarece jurnalista postează des imagini din diverse colțuri ale lumii.

Citește și: Corina Caragea nu ţine nicio dietă. Secretul prin care reuşeşte să se menţină în formă. „Recunosc că îmi plac dulciurile”

Corina Caragea a dat cărțile pe față

Î: Ești mereu în vacanță?

R: Pare, dar nu.

Î: Cât câștigi de îți permiți atâtea vacanțe?

R: 1 milion de dolari pe lună.

Î: Care e secretul tău pentru părul perfect?

R: Părinții.

Î: De ce nu ai copii încă?

R: Nu e treaba ta.

Î: Ce înălțime ai?

R: 1,70 m.

Î: De ce apari mereu singură?

R: Nu vă arăt totul.

Corina Caragea a trecut prin momente cumplite

Ei bine, în anul 2012, Corina a trecut printr-un moment extrem de dificil pe care a ținut să îl împărtășească cu fanii săi de pe rețelele de socializare. Atunci, frumoasa brunetă a pus punct unei relații de aproape doi ani pe care o avea cu Bogdan Rusea, băiatul unui dealer auto din Ploiești. Aceasta a fost una dintre primele relații ale vedetei.

Mai bine singură, decât într-o companie proastă”, a scris Corina Caragea, pe rețelele de socializare. Tot atunci, pentru a nu lăsa loc de interpretări, ea și-a schimbat statutul din „într-o relație” în „singură”.

Relația dintre bruneta de la ProTV și Bogdan Rusea a fost în atenția tuturor paparazzilor. Asta pentru că în cei aproape doi ani pe care i-au petrecut împreună, cei doi au fost surprinși în diverse ipostaze, inclusiv în mijlocul unui conflict verbal în plină stradă.

Acum, Corina Caragea este o prezență foarte discretă și preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Chiar dacă a trecut printr-o despărțire dureroasă, vedeta trăiește încă din anul 2013, o frumoasă poveste de dragoste cu Robert Pongracz.

Ani de zile presa tabloidă a vehiculat că cei doi se pregătesc de nuntă însă, prezentatoarea TV a negat acest lucru.

Este un pas la care trebuie să mă gândesc foarte bine înainte să îl fac şi nu vreau să mă grăbesc. Nu o să îmi fac niciodată planuri cu privire la acest subiect”, a declarat Corina Caragea în urmă cu mai mulți ani.