Corina Caragea a dezvăluit totul la Untold 2022: „Eram însărcinată și am pus numele fetiței mele”

Corina Caragea a dezvăluit totul la Untold 2022. Prezentatoarea ştirilor sportive s-a numărat printre vedetele care au participat la celebrul festival de la Cluj şi a petrecut clipe de neuitat alături de cei dragi, dar şi de persoane care au întâlnit-o pentru prima oară.

11 aug. 2022, 18:59
Corina Caragea a dezvăluit totul la Untold 2022: „Eram însărcinată și am pus numele fetiței mele”
Corina Caragea a dezvăluit totul la Untold 2022

Corina Caragea a dezvăluit totul la Untold 2022. Prezentatoarea de la PRO TV a dat nas în nas cu fanii, așa că nu a ezitat să facă poze cu fiecare în parte. Unii s-au rezumat la poze, alții au dus la un alt nivel simpatia pentru Corina Caragea. Este și cazul unei susținătoare care și-a botezat copilul după bruneta de la sport.

Citeşte şi: Corina Caragea nu ţine nicio dietă. Secretul prin care reuşeşte să se menţină în formă. „Recunosc că îmi plac dulciurile”

Corina Caragea a dezvăluit totul la Untold 2022

Hai să îți zic o fază tare. Am făcut foarte multe poze aici cu oamenii, vine o doamnă la mine și zice: «Corina, sunt foarte emoționată să te întâlnesc, atunci când te admiram eu cel mai mult și cel mai mult din viața ta, eram însărcinată și am pus numele fetiței mele Corina și vreau să te rog să faci o poză cu ea!». Cum crezi că arăta Corina? (n.r. Era mai înaltă decât Corina Caragea). Îți dai seama cât de bătrână sunt?”, a dezvăluit, amuzată, Corina Caragea, pentru Cancan.ro.

Legat de viaţa profesioanală, prezentatoarea a mărturisit că a avut parte şi de momente dificile, când a fost nevoită să prezinte ştiri triste despre oameni pe care îi cunoştea şi îi aprecia.

Sunt profesionistă. Din păcate a trebuit să prezint știri despre oameni apropiați, știri triste, fotbaliști care au murit, pe care eu îi cunoșteam și îi apreciam foarte mult. Îți faci meseria așa cum și-o face orice profesionist, chiar și atunci când ai favoriți. Toți avem favoriți, dar mă păstrez echidistantă. Pe Facebook, pe Instragram, pe TikTok, am foarte mulți oameni care mă bănuiesc: Mă, tu ții cu Steaua! Sau, mă, tu ții cu Dinamo, sau ții cu Rapid! Nu pot să zic cu cine țin, țin cu toată lumea, cu România!”, a mai completat Corina Caragea.