Corina Caragea, dezvăluiri despre nunta cu Robert Pongracz: „Sunt destui care își vând nunțile, botezurile și divorțurile pentru bani sau celebritate”. Vedeta își dorește un copil

Corina Caragea, dezvăluiri despre nunta cu Robert Pongracz. Este considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare de știri sportive din România și se bucură de o comunitate numeroasă pe rețelele sociale. Acolo, bruneta împărtășește multe lucruri cu fanii, mai puțin detalii din viața personală, pe care o ține departe de ochii curioșilor.

06 nov. 2023, 11:28
Corina Caragea, dezvăluiri despre nunta cu Robert Pongracz: „Sunt destui care își vând nunțile, botezurile și divorțurile pentru bani sau celebritate”. Vedeta își dorește un copil
Corina Caragea, dezvăluiri despre nunta cu Robert Pongracz

Corina Caragea, dezvăluiri despre nunta cu Robert Pongracz. De-a lungul timpului au existat mai multe speculații legate de faptul că vedeta s-ar fi căsătorit în secret cu fostul vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, cu care se iubește de peste zece ani, însă nu s-a întâmplat acest lucru.

Citește și: Corina Caragea, dezamăgită de vacanţa de cinci stele din Sardinia. Ce a deranjat-o pe vedeta Pro TV FOTO

Corina Caragea, dezvăluiri despre nunta cu Robert Pongracz

Prezentatoarea TV susține că nu se grăbește să facă acest pas și mai mult decât atât, consideră că dragostea este mai importantă decât un act.

Eu mă gândesc de 7 ori înainte să fac orice. Pentru că rămân apoi fidelă deciziei, nu mă arunc cu capul înainte și nu plec așa ușor la primul obstacol. Cred că dragoste fără căsătorie poate exista. Și cu, și fără. Dar căsătorie fără dragoste… este ceva foarte trist și, din păcate, des întâlnit.

Căsătoria nu este pentru mine în categoria realizări. În timpurile noastre, cred că este decizia fiecăruia dacă are acele acte sau nu și nimeni nu îl poate judeca.

Rezistența în fața speculațiilor face parte din fișa postului. Așa e când ai o meserie expusă public și tu nu vrei să îti expui și viața privată.

Există o diferență între ele și eu țin cont. Așa că tot ce ține de viața mea personală păstrez deoparte, pentru că o valorez și o respect. Sunt destui care își vând nunțile, botezurile și divorțurile pentru bani sau celebritate, așa că publicul are destulă ‘marfă’”, a declarat Corina Caragea, potrivit viva.ro.

Bruneta recunoaște că își dorește un copil, însă va face acest pas atunci când va fi pregătită și când va fi sigură că va avea timp de investit pentru a-l crește și a-l educa.

Când o să fiu pregătită, o să fac un copil. Acum am alte priorități. Cred că este cea mai grea meserie din lume și nimic nu te poate pregăti, de fapt. Dar poți măcar să iei decizia având capul pe umeri.

Eu nu consider că ești „împlinit’ atunci când te-ai măritat (chiar, de ce nu se pune această presiune și pe bărbați?) și nici când ai făcut un copil.

Rolul unui părinte este să îl ghideze pe copil prin viață, nu să îl aducă pe lume ca să îl împlinească pe el, părintele, pe familia lui, publicul sau vecinii, nici să îi aducă un pahar de apă la bătrânețe și nici să întruchipeze ceea ce el nu a reușit să facă în viață” , a mai împărtășit Corina Caragea.