Corina Caragea le răspunde răutăcioșilor de pe Internet: „Nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă și stau toată ziua în vacanțe de lux”

Corina Caragea le răspunde răutăcioșilor de pe Internet care, atunci când îi văd pozele din vacanță, au cuvinte critice la adresa ei. Vedeta le-a dat un răspuns tranșant celor care se întreabă de unde are bani să călătorească atât de des, în destinații care mai de care mai exotice.

29 iun. 2023, 16:41
Corina Caragea le răspunde răutăcioșilor de pe Internet: „Nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă și stau toată ziua în vacanțe de lux”
Corina Caragea le răspunde răutăcioșilor de pe Internet

Corina Caragea le răspunde răutăcioșilor de pe Internet. Vedeta de televiziune are rețelele sociale pline cu postări din vacanțe, iar unii internauți au început să se întrebe cum reușește, din punct de vedere financiar, să își permită plecări multe și dese prin lume.

Citește și: Corina Caragea a dat cărțile pe față, după ce a fost luată la rost de fani: „Cât câștigi de îți permiți atâtea vacanțe?”

Corina Caragea le răspunde răutăcioșilor de pe Internet

Corina Caragea a spus că o mare parte din banii pe care îi are se duc în vacanțe, pentru că ea nu investește în rochii, bijuterii, mașini sau terenuri, așa cum fac alte vedete. „Așa cum cred mulți, căci mai văd comentarii în social media, eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă generos și stau toată ziua în vacanțe de lux. Glumesc. Îmi place foarte mult să călătoresc, este pasiunea care îmi mănâncă cei mai mulți bani.

Eu nu dau banii pe rochii, bijuterii, mașini, terenuri și așa mai departe, ci vânez oferte, zbor și cu companii low cost deseori și dacă am un weekend liber sau două-trei zile, îmi place să plec undeva.

Destinația la care visez dintotdeauna este Bora Bora și niciodată nu e momentul potrivit. Financiar este un efort foarte mare, dar este și foarte departe. Traversezi așa cam toată Planeta și trebuie să faci mult timp economii. Dar sper ca într-o zi să ajung. Mi se pare Paradisul pe Pământ”, a declarat Corina Caragea pentru Ego.ro.

Vedeta de televiziune a mai precizat că visează ca într-o bună zi să ajungă în Bora Bora, loc pe care îl consideră “Paradisul pe Pământ”. Dar mai durează până își va putea îndeplini dorința.

Destinația la care visez dintotdeauna este Bora Bora și niciodată nu e momentul potrivit. Financiar este un efort foarte mare, dar este și foarte departe. Traversezi așa cam toată Planeta și trebuie să faci mult timp economii. Dar sper ca într-o zi să ajung. Mi se pare Paradisul pe Pământ”, a mai spus Corina Caragea.