Corina Caragea, pe patul de spital. Anunțul făcut de prezentatoare: „Cât de puțin a durat”

Corina Caragea, pe patul de spital. Vedeta a mers marți dimineață la Spitalul Universitar din București și s-a fotografiat în timp ce era cu o branulă în mână. Prezentatoarea de la Pro Tv a donat sânge, pentru că spitalele din România au o mare lipsă.

12 iul. 2023, 21:40
Corina Caragea, pe patul de spital. Anunțul făcut de prezentatoare: „Cât de puțin a durat”

Corina Caragea, pe patul de spital. România ocupă primul loc în Uniunea Europeană la numărul deceselor din cauze evitabile, arată datele Eurostat. Acum, în perioada concediilor, numărul donatorilor scade la jumătate iar medicii fac un apel disperat către cei care vor şi pot să doneze.

Citește și: Corina Caragea le răspunde răutăcioșilor de pe Internet: „Nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă și stau toată ziua în vacanțe de lux”

Corina Caragea, pe patul de spital

O astfel de campanie de awareness( n.r. atragere a atenției) a început în România, iar Corina Caragea se numără printre persoanele care s-au alăturat. Vedeta merge anual să doneze sânge pentru spitalele care au nevoie.

Cât de puțin a durat să fac acest gest imens. Doi oameni care în acest moment au nevoie disperată de sânge, ceva pentru care nu s-a găsit un înlocuitor. Poate un copil care tocmai a suferit un accident de mașină.

Poate un adult care face dializă sau care suferă de o boală nemiloasă. Unul dintre ei, poate ești chiar tu. Sau cineva din familia ta. Ești disperat. Ai face orice în acele momente. Ce ar fi să începi de acum să faci ceva? Dacă îți spun că nu costă, nu doare, nu durează. Ba chiar îți și aduce beneficii sănătății și îți umple sufletul”, scria prezentatoarea Pro Tv, pe pagina sa de Facebook.