Ce dietă ține Corina Caragea. Prezentatoarea a eliminat definitiv patru alimente din meniul ei

Corina Caragea, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi, reușește să se mențină mereu într-o formă de invidiat. Iată ce dietă ține vedeta pentru a reuși acest lucru.

05 apr. 2023, 18:44

Corina Caragea este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Vedeta Pro TV are o formă fizică exemplară și asta datorită dietei sale. Prezentatoarea a vorbit despre stilul ei de viață și despre alimentele pe care nu le consumă niciodată.

Cum se menține Corina Caragea în formă la 40 de ani

Frumoasa prezentatoare are o siluetă de invidiat și face furori de fiecare dată când își face apariția. Totuși, aceasta mărturisește că îi plac foarte mult dulciurile și că este extrem de pofticioasă atunci când vine vorba de mâncare, dar reușește să mențină echilibrul între o alimentație sănătoasă și sport. Merge regulat la sală și ține mereu cont de sfaturile instructorului de fitness.

Citește și: Corina Caragea a dat cărțile pe față, după ce a fost luată la rost de fani: „Cât câștigi de îți permiți atâtea vacanțe?”

„Muncesc să mă păstrez într-o formă cât de cât plăcută mie, să fiu împăcată în fața oglinzii, chiar dacă nu perfectă. Dacă la 18 ani îmi doream să fiu mai plinuță, acum cu greu pierd kilograme.

Păstrez un echilibru sănătos între sport și alimentație. Recunosc că îmi plac dulciurile și nu e ușor, îmi place și să lenevesc, de aceea fac sport supravegheată de un instructor, așadar, mai bine zis, urecheată”, a declarat Corina Caragea pentru Fanatik.ro.

Citește și: Dieta lui Ion Iliescu. Secretul culinar care îl ajută pe fostul preşedinte să se bucure de viaţă, sănătos tun, chiar şi la 93 de ani

Vedeta a apelat și la metoda slăbitului prin fasting, dar nu a reușit să facă asta pe termen lung din cauza programului de lucru pe care îl are.

„Nu am avut nevoie. Nu cred în frustrările alimentare. Am încercat să scap de câteva kilograme cu fasting, dar nu am reușit mare lucru.

Programul meu cu trezit la 4 dimineața nu mă lasă să țin această dietă, dar oricum sunt o pofticioasă care nu rezistă în fața unei prăjituri, a unei pâini calde sau a unei pizza. 

Doar ce nu îmi place. De exemplu: conopida, spanac, creveți sau ton. (n.r. ce alimente evită în totalitate)”, a mai spus vedeta.