Corina Caragea și-a încheiat vacanța exotică într-un mod extrem de neplăcut. Vedeta a ajuns de urgență la spital, în Thailanda

Corina Caragea, frumoasa prezentatoare a știrilor din sport de la ProTV, a avut parte de o vacanță exotică de vis în Thailanda, dar care nu s-a terminat deloc bine pentru vedetă.

09 ian. 2024, 22:13

Corina Caragea adoră să călătorească, iar de această dată a ales Thailanda, unde și-a sărbătorit ziua de naștere și a petrecut noaptea dintre ani. Din păcate pentru vedeta de la ProTV, lucrurile nu au mers bine de la început până la final, fiindcă a fost nevoită să ajungă de urgență la un spital, pentru că s-a lovit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Alina Eremia, despre gelozia în cuplu. Cum se înțelege cu iubitul ei: „Eu sunt mai impulsivă și mă cert”

„Așa s-a încheiat vacanța mea. Chiar dacă nu prea arăt, sunt bine. Să vedeți adversarul meu, trotuarul!Spitalul din Koh Samui arată ca un hotel de lux, medicii sunt atenți, profesioniști și amabili.
Nu trec așa rapid de la șlapi la bocanci, dar revin chiar de mâine dimineață Stirile din Sport!”, a scris Corina Caragea, în urmă cu puțin timp, pe Instagram.

Vedeta a postat mai multe imagini în care apare cu picioarele bandajte, chiar din vacanța din Thailanda.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Corina Caragea (@corinacaragea)

Andreea Marin i-a transmis cu această ocazie un mesaj de încurajare: „Însănătoșire grabnică, draga mea!”

În urmă cu doar câteva zile, Corina Caragea a publicat o serie de imagini unice dintr-un loc exotic, iar urmăritorii ei au fost de-a dreptul impresionați. Frumoasa prezentatoare s-a lăsat fotografiată în costum de baie și a încins spiritele, așa cum se întâmplă de fiecare dată când postează imagini cu ea de pe plajă sau de la piscină.

Citește și: Ana Morodan, ședință foto în cimitir! ”Am venit să îmi îngrop trecutul”. Cum au reacționat fanii vedetei: ”Sunteți un pic cam sinistră, dragă doamnă”

E bine cunoscut faptul că prezentatoarea știrilor sportive este pasionată de călătorii și nu ratează nicio ocazie de a pleca măcar într-un city-break. De această dată, ea a plecat tocmai în Thailanda.

Corina Caragea și-a sărbătorit ziua de naștere și s-a bucurat din plin de frumusețea locului. Vedeta este căsătorită cu Robert Pongratz, fostul vice-președinte al LPF, care lucrează acum pentru o comapanie din Germania.