Corina Chiriac îşi face TESTAMENTUL. Cui a decis să lase averea

Corina Chiriac îşi donează averea adunată în zeci de ani de carieră muzicală, în care a strâns, cu sacrificii şi muncă, bunuri şi bani. Pentru că nu are moştenitori, artista vrea să lase prin testament toată averea unor biserici.

RomaniaTV.net
28 nov. 2015, 16:22
Corina Chiriac îşi face TESTAMENTUL. Cui a decis să lase averea

La aproape 66 de ani, Corina Chiriac vrea să facă testament pentru averea pe care a agonisit-o: o vilă de 200.000 de euro în Cotroceni şi bani strânşi din spectacole şi din vânzarea a două case moştenite de la rude. Este vorba despre un apartament la mansarda unei vile şi de o casă în cartierul Dămăroaia. Pe ambele a obţinut 120.000 de euro.

Corina Chiriac nu are moştenitori, deşi regretă că nu a făcut un copil. Ea a avut o căsnicie scurtă cu omul de afaceri Virgil Anastasiu, începută în 1993 şi încheiată după patru ani. După divorţ, s-a refugiat în muncă şi şi-a dedicat timpul carierei, iar succesul a adus şi o oarecare bunăstare financiară. O parte din banii câştigaţi de ea au ajuns, sub formă de donaţii, la mai multe biserici din ţară, iar acum artista se gândeşte serios să încheie un testament prin care să lase întreaga sa avere bisericilor.